Sivut
starhomejonna
sunnuntai 21. syyskuuta 2014
HOME MADE PIZZA
Tehtiin tänään miehen kanssa yhteistyöllä ainakin minun elämäni parhaimman makuinen pizza. Mies teki pohjan ja minä hoidin täytteet. Rakastan juustoja ja yksi lempi juustoistani on vuohenjuusto. Rakensin täytteet sitten sen ympärille.
PARMANKINKKU RUCOLA PIZZA :
Tomaattipyrettä
Vihreää pestoa
Parmankinkkua
Vuohenjuustoa
Rucolaa
Tuoretta tomaattia
Balsamicosiirappia
Ensin paistettiin pelkkää pohjaa uunissa sen aikaa että siihen tuli ensimmäiset tummat läikät. Sitten lisäsin pohjalle tomaattipyreen sekä hieman vihreää pestoa. Siihen päälle sitten vuohenjuusto viipaleita ja parmankikkua. Uudestaan uuniin muutamaksi minuutiksi, jonka jälkeen päälle laitoin tuoretta tomaattia, rucolaa sekä hieman balsamicosiirappia. Siirappi kruunasi mun mielestä koko pizzan tuoden siihen pientä makeutta. Ai että oli hyvää : )
Tsemppiä kaikille ensi viikkoon!
Jonna
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam miten herkullista! Mitä tuohon pohjaan on käytetty? :) -maria-
VastaaPoistaAiniin, tais jäädä pohjan ohje kokonaan laittamatta kun en sitä itse tehnyt : )
PoistaPohja
25 g hiivaa
2 dl vettä
1/2 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
loraus oliiviöljyä
Valmistusohje
Aloita pizzapohjan valmistaminen liuottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi tai 2-4 pyöreäksi pizzapohjaksi.
Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.