sunnuntai 21. syyskuuta 2014

HOME MADE PIZZA



Tehtiin tänään miehen kanssa yhteistyöllä ainakin minun elämäni parhaimman makuinen pizza. Mies teki pohjan ja minä hoidin täytteet. Rakastan juustoja ja yksi lempi juustoistani on vuohenjuusto. Rakensin täytteet sitten sen ympärille.

PARMANKINKKU RUCOLA PIZZA :

Tomaattipyrettä
Vihreää pestoa
Parmankinkkua
Vuohenjuustoa
Rucolaa
Tuoretta tomaattia
Balsamicosiirappia

Ensin paistettiin pelkkää pohjaa uunissa sen aikaa että siihen tuli ensimmäiset tummat läikät. Sitten lisäsin pohjalle tomaattipyreen sekä hieman vihreää pestoa. Siihen päälle sitten vuohenjuusto viipaleita ja parmankikkua. Uudestaan uuniin muutamaksi minuutiksi, jonka jälkeen päälle laitoin tuoretta tomaattia, rucolaa sekä hieman balsamicosiirappia. Siirappi kruunasi mun mielestä koko pizzan tuoden siihen pientä makeutta. Ai että oli hyvää : )



Tsemppiä kaikille ensi viikkoon!
Jonna

2 kommenttia:

  1. Nam miten herkullista! Mitä tuohon pohjaan on käytetty? :) -maria-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, tais jäädä pohjan ohje kokonaan laittamatta kun en sitä itse tehnyt : )

      Pohja
      25 g hiivaa
      2 dl vettä
      1/2 tl suolaa
      5 dl vehnäjauhoja
      loraus oliiviöljyä


      Valmistusohje

      Aloita pizzapohjan valmistaminen liuottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen.

      Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.

      Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.

      Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi tai 2-4 pyöreäksi pizzapohjaksi.

      Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.

      Poista

Kiitos viestistäsi : )