tiistai 24. helmikuuta 2015

RUOKAILUTILAN MUUTOS ON VIHDOINKIN VALMIS : )

                                                                






Arkena käytössä olevat tuolit


Heipparallaa lukijat!

Viime torstaina vihdoinkin ajoi pihaamme suuri kiitolinjan rekka. Tilaamani Artwoodin ruokapöytä oli vihdoin täällä ja näin ollen ruokailutilan muutos valmistui. Kahdeksanviikon odotus palkittiin! Pöytä on edelliseen verrattuna aika suuri, joten hetki meni että silmä tottui muutokseen. Tarkoitus ruokailukalusteiden vaihdolla olikin juuri se että saatiin isompi pöytä juhlia ja illanistujaisia varten, tavoite on siis toteutettu ja vielä ainakin omasta mielestäni onnistuneesti. Mitäs tykkäätte? Nyt ei muuta kuin juhlia järjestämään!

10 kommenttia:

  1. Aivan upea pöytä. Tykkään tuollaisista pöydistä missä näkyy kuinka ne elää ja saa tulla elämisen jälkiä. Täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla : ) Siitä mäkin tykkään ja varsinkin kun lasten kanssa niitä kolhuja tulee niin ei haittaa.

      Poista
  2. Oi miten ihana pöytä<3 Sopii hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. Löysin blogiisi lehtijutun perusteella ja täytyy kyllä sanoa, että teillä on ihana koti ja monta ispiroivaa juttua tuli bongattua! Ihanat tuolit ja pöytä, tykkäsin kyllä vanhastakin vaihtoehdosta. Mukavaa viikonloppua! :)


    T: Piiku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, piristi todella mun päivää kun olen flunssassa kotona. Ihana kuulla jos olet saanut inspiraatiota jutuistani : ) Hyvää viikonloppua sinullekkin Piiku!

      Poista
  4. Samoin myös päädyin lehden kautta blogiisi. AIvan upeat nuo tuolit ja pöytä. (rottinkiset) tuolit ovat niin upeat. Minä osaa muuta sanoakkaan. Hieno blogi, hieno koti joten tästä on varmasti hyvä jatkaa.
    Tervetuloa vastavierailulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana lukea tällaisia kommentteja, kiitän ja kumarran : ) Ja menenkin tästä samantien tsekkaamaan sinun blogisi! Hyvää sunnuntain jatkoa!

      Poista
  5. Päädyin kotiblogit lehden kautta blogiisi. Ihana koti teillä. Onko vinkkejä miten kodista saa samantyylisen kuin teillä. Mistä aloittaa? Meillä on sekaisin ikeaa (korkeakiilto) sitten on design tuolit, yksi design lamppu. Tyyli on ihan ok mutta itse pidän maalaisromanttisemmasta mistä mies ei taas pidä. Mista aloittaa kodin muutos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät : ) Meilläkin sisustus oli ennen vähän modernimpi ja käytössä oli mm.valkoista nahkaa ja korkeakiiltokalusteita. Minunkin mies oli aluksi vastaan tätä nykyistä tyyliä ja uusia juttuja. Kuitenin kun hankin uusia kalusteita tai sisutustavaroita niin lopulta kun ne oli paikoillaan hänkin on tykännyt : ) Miehet ei ehkä osaa aina kuvitella uusia juttuja ennen kuin näkevät ne.. On meillä edelleen korkeakiiltoinen tv-taso eli mun mielestä voi hyvin sitäkin yhdistää maalaisromanttiseen tai New England tyyliin.

      On hieman vaikea antaa neuvoja kun en ole nähnyt teidän kotia, mutta toivottavasti saat tästä jotain irti : )
      Meillä muutos tähän nykyiseen tyyliin alkoi sohvista, eli hankimme nuo Ikean valkoisilla päällisillä olevat sohvat. Iso osa sisustusta on mun mielestä tekstiilit ja ehkä niistä voisi aloittaa. Esimerkiksi matot, verhot, tyynynpäälliset ja torkkupeitot. Meillä on käytössä aika paljon tähtiä, suuret luonnonkuitu matot ( sisal ) ja puuvillaa sekä pellavaa. Värimaailma on aika neutraali, valkoista, eri ruskean sävyjä, harmaata ja ripaus sinistä. Rakastan rottinkia mikä tuo mun mielestä lämpöisen fiiliksen kotiin. Ehkä voisit yhdistää sitä teidän korkeakiiltokalusteisiin, esim koreja tai tarjottimia.

      Kannattaa myös etsiä kalusteita ja sisustustavaraa kirpputoreilta tai esim Tori.fi:stä. Itse olen tehnyt välillä hyviä löytöjä sekä myös myynyt paljon ylimääräistä tavaraa pois. Meidän olohuoneen pöytä löytyi Torista ja se oli aikasemmin ruokapöytä, josta teimme olohuoneen pöydän.

      Jäähän seuraamaan blogia niin jatkossa tulee varmasti uusia vinkkejä sisustamiseen. Opiskelen tällä hetkellä sisustussuunnittelijaksi, joten siitäkin syystä uusia juttuja on tulossa : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )