maanantai 9. helmikuuta 2015

ISOJEN POIKIEN SÄNKYYN






Kerroin tossa muutama viikko sitten siitä että mietimme meidän nuorimmaisen siirtoa pinnasängystä isojen poikien sänkyyn. No nyt "siirto" on tapahtunut. Pinnasänky on myyty, meidän vanhimmalle pojalle (5.v.) ostettiin ihan täyspitkä sänky ja Oskar siirrettiin nyt sitten isoveljen vanhaan sänkyyn.

Pelättiin vähän sitä että mitenköhän noiden öiden kanssa käy nyt kun oskar pääsee itse pois sängystä.. No niin kuin arvattiin niin siitähän alkoi yöralli. Ensimmäisen kerran Oskar yrittää tulla meidän sänkyyn jo ennen kuin ollaan itse menty nukkumaan.. Ollaan viety samantien takas omaan sänkyyn mitään sanomatta. Sinne se on jäänyt ihan hyvin kunnes sitten yöllä tulee uudemman kerran. Muutaman kerran ollaan jaksettu palauttaa omaan sänkyyn, mutta viimeistään aamuyöstä se on sitten jäänyt meidän viereen, kun ei kertakaikkiaan jaksa ravata yöllä edestakaisin. No katsokaan kauanko tätä kestää, toivottavasti ei kovin kauaa. Kun tässä on jo suurinpiirtein viisi vuotta nukuttu huonosti yöt niin ei haluaisi enään palata tuohon jatkuvaan väsymyksen tilaan..

Eliaksen sänky löytyi muuten Kodin 1:stä ja sattui vielä olemaan hyvässä tarjouksessa. Sänky on 90cm leveä ja 200cm pitkä, joten siinä sitten mahtuu nukkumaan isokin poika. Sängyssä on kaksi todella tilavaa säilytyslaatikkoa mikä oli tosi hyvä juttu kun tota tavaraa vaan jotenkin pursuaa joka paikasta.

Pitääkin tästä lähteä pian iltatoimiin ja nukkumaan, ennen kuin pikkuveijari löytää taas tiensä meidän makuuhuoneeseen..

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä pienimmänkin ison pojan nukutuksiin!
    Toivottavasti katsoo mallia veljistään ja oppii pian pysymään omassa sängyssä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän se pian opi kun itse pysyisi vaan tiukkana siitä missä nukutaan : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )