perjantai 27. helmikuuta 2015

PERJANTAIKUKKIA JA ARVONNAN VOITTAJA




Kävin tänään pikaisesti Ikeassa kaverin kanssa lounaalla. Mulla on ollut pari päivää sellanen olo että taitaa olla flunssa tulossa ja kotiin päästyä olo olikin tosi heikko. Onneksi kerkesin ottamaan pienet päikkärit oskarin kanssa ennen kuin haimme isommat pojat päiväkodista.

Mukaan Ikeasta lähti valkoisia hortensioita jotka laitoin ruokailutilassamme olevaan vanhaan maitotonkkaan. Olemme saaneet tonkan mieheni mummolasta, joka on ihan oikeasti ollut mieheni suvussa käytössä kymmeniä vuosia sitten. Musta on ihana yhdistää sisustuksessa uutta ja vanhaa ja on kiva kun on esineitä joilla on tarina kerrottavana.


Kotiblogit-lehden arvonnan suoritimme poikien kanssa. Elias kirjoitti nimet paperille ja Aksel nosti voittajan nimen merirosvojen aarrearkusta. Arpaonni suosi tänään Tyynelää. Jos otat muhun yhteyttä tähän osoitteeseen jonna.ronnberg@gmail.com niin saan sun yhteystiedot lehden lähettämistä varten.
Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Laitoin sähköpostia :) Toivottavasti tuli perille. Hyvää viikonloppua sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, onpas kivan näköisiä tuo tekokukat tonkassa!! :) Meiltäkin löytyy tonkka, mutta on vaan niiiin suuri että en tiedä löytyykö sisältä paikkaa :( Ihana koti teillä muutenkin! terkuin jasminella82

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon : ) Nuo oli ihan oikeita Hortensioita mutta ei ne kovin kauaa kyllä pysynyt hengissä. Pitää siis seuraavaksi hankkia tekokukkia ; )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )