torstai 19. helmikuuta 2015

STARHOME KOTIBLOGIT-LEHDESSÄ + BLOGIN ENSIMMÄINEN ARVONTAOletteko vielä tutustuneet Parhaat Kotiblogit-lehteen? Se on Terassi median kustantama lehti, jossa esitellään blogeja eri kategorioista: Puutarha, sisustus, ruoka sekä matkailu. Lehteä on julkaistu jo kolme numeroa, kevät, kesä ja joulu, joista itse olen ostanut jokaisen. Olen tykännyt siitä että samasta lehdestä voi lukea mielenkiintoisia juttuja ja hyviä vinkkejä eri aiheista, jotka vastaavat ainakin minun kiinnostuksen kohteita.

Siitä syystä lähdin itsekkin  lehteen mukaan. Bloggaajat ovat itse ottaneet kuvat sekä kirjoittaneet jutut.  Mulla oli kunnia päästä mukaan lehden kevät numeroon,  mikä on ilmestynyt tänään kauppojen lehtihyllyille : ) Minun juttu löytyy sisustusosiosta ja aiheena mulla oli keväinen kattaus ja sisustus. Oli mukava päästä mukaan tekemään lehteä, koska nyt mun elämäntilanne on sellainen että kaipaan uusia projekteja. Ja onhan se tietenkin hienoa nähdä oma koti ihan oikeassa lehdessä : )

Ajattelin myös pitää tämän kunniaksi blogini ensimmäisen arvonnan. Postilaatikkoomme tipahti tänään kustantajalta muutama vastapainettu Kotiblogit-lehti,  joista haluan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden.

Jos haluat osallistua arvontaan, jättäkää kommenttia mikä elementti tuo teille kevään sisustukseen ?

9 kommenttia:

 1. Ostin lehden ja liityin lukijaksesi.
  helmililjat on kauneimmat kevään sisustusjutut.
  Toivottavasti kerkeet vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Minustakin kukat ovat suuri osa kevään sisustusta. Pitää tulla vierailemaan blogiisi : )

   Poista
 2. Ehdottomasti kevään sisustukseen tuo vihdoinkin saapuva valoisuus, vaalea sisustus joka antaa valoa kotiin ja leikkokukat :) Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta, kyllä valo tekee hyvää mielelle ja kodille . Arvon lehden voittajan huomenna jos saataisiin vielä vähän lisää osallistujia : )

   Poista
 3. Kevään ehdoton sisustusjuttu on värikkäät tulppaanit! Ja kaikki se lasten vaatteiden mukana tuleva kura ja hiekka tietenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tota kuraa ja hiekkaa on kyllä joka paikassa, vielä kun olis koira niin sotku olis aika älytön. Onneksi kukat aina piristää päivää : )

   Poista
 4. Kevään sisustuksen tuo vaaleat värit ja kevään kukat, mm. Tulppaanit ja helmililja :) Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, syksillä haluaa aina vähän tummempia ja lämpimämpiä värejä ja keväällä vaaleita sävyjä. Kiitos osallistumisesta!

   Poista
 5. Kiitos kaikille osallistujille, ilmoitan arvonnan voittajan tossa illemmalla : )

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )