maanantai 2. helmikuuta 2015

YKSITYISKOHTIA MEIDÄN KEITTIÖSTÄ










Niin se viikonloppu taas hurahti hetkessä. Perjantaina mulla oli ensimmäinen opiskelupäivä ja oli kyllä todella mukavaa ja mielenkiintoista. Tästä tulee mahtava kevät : )

Tein viikonloppuna muutaman pienen hankinnan meidän keittiiöön, niinpä ajattelin vähän kuvata keittiömme yksityiskohtia. Niinkuin on varmaan jo käynyt selväksi että yksi ihan ehdoton mun suosikki sisustustavara merkeistä on Riviera Maison. Olen ainakin toistaiseksi vielä pysytellyt heidän piensisustustavaroissa, mutta kauniita huonekalujakin Rivieralta löytyy.

Löysin itseasiassa Torista rottinkisen säilytys korin, mikä sopi tosi hyvin meidän keittiöön mausteiden ja muiden päivittäin käytettävien tuotteiden säilytykseen. Toinen löytö oli Cobellon outletista kaunis lasinen purnukka, joka sopi hyvin pastan säilömiseen. Muuta Rivieralta meidän keittiöstä löytyy rottinkinen leipäkori, sekä rasia jossa säilytämme lasten käsien pyyhintää varten kosteusliinoja. Teline jossa tällä hetkellä on hääkuvamme on oikeasti keittokirjaa varten ja silloin harvoin kuin reseptikirjoja käytän siirtyy kuva helposti pois tieltä. Sain muuten perjantaina kimpun ruusuja mieheltä ensimmäisen koulupäivän kunniaksi niin täytyihän niistäkin ottaa kuva, sen verran harvinaista herkkua  : )

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu !
Jonna

2 kommenttia:

  1. Ihania yksityiskohtia teillä keittiössä. RM- rottinki tuotteet sopivat vain keittiöön täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos : ) Niin sopii munkin mielestä, käytännöllisiä, kauniita ja tuo kivaa lämpöä keittiöön.

      Poista

Kiitos viestistäsi : )