keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

JUKKAPALMU









Tänään tuli piipahdettua Bauhaussissa katselemassa materiaaleja kouluni lopputyön asiakasta varten. Siinä samassa tarttui kotiinkin jotain mukaan. Oon nimittäin pitkään miettinyt jotain sisäkasveja meidän olohuoneeseen tv-tason molemmille puolille. Kun sinne jää aika iso tila käyttämättä ja muutenkin meillä on niin vähän kasveja. Haavena olisi ollut oliivipuut, mutta kun mulla ei tahdo pysyä mikään kukka/kasvi kovin pitkään elossa, täytyi valinta tehdä sitä ajatellen.. Siispä oliivipuu täytyi unohtaa : (

Päädyin helppohoitoiseen ja hieman tylsään Jukkapalmuun, mutta ihan hyvältä ne nyt kuitenkin näyttää. Sain tosi hyvää palvelua ja myyjä sai suositeltua mulle hyvät ruukut , missä mittari näyttää veden tarpeen. Ruukku on myös siitä kiva, että se on korotettu niin kasvi tulee paremmin esille vaikka se on ihan lattialla. Saa nähdä kuinka käy : ) Otin vielä muutaman tulppaanikimpun, niin johan alkoi meilläkin olemaan sisustuksessa hieman väriä. Ainakin hetkeksi!

7 kommenttia:

  1. Meilläkin vain yksi elävä kasvi joka on pysynyt hengissä jo sen 7 vuotta. Ihme kyllä. Olen todella huono kasvien kanssa, tykkään enemmän leikkokukista :)
    Jukkapalmu sopii mainiosti nurkkaan. Tsemppiä sen kasvattamisessa! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas nätti ! Pitää varmaan meidänkin hommata tuollainen korkea ruukku, tosi kivannäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäät! Suosittelen kyllä ruukkua, se löytyi siis Bauhaussista ja niitä oli myös tummanharmaana.

      Poista
  3. Me encanta el salon y la zona del comedor , todo precioso !!
    Besos Rosa .

    VastaaPoista
  4. Kiva ruukku tosiaan. Laitoitko sinne ruukun pohjalle jotain soraa tai vastaavaa vai vaan multaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ruukun pohjalle ei tarvinnut laittaa mitään kun siihen sisään tuli toinen pienempi ruukku johon palmu istutettiin ihan pelkkään multaan. Juuri siksi helppo ettei pohjaa tarvitse erikseen täyttää : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )