sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

TWEED






Lauantai selfie ennen koulua




Mun viikonloppu on mennyt opiskelujen merkeissä. Aloitin perjantaina ylämääräisen kurssin sisustussuunnittelun tueksi, nimittäin SketchUp:in. Se on 3d-mallinnusohjelma, jota voidaan käyttää suunnittelutyössä apuna. Ohjelman perusversio on kyllä kaikille saatavilla ja ihan ilmainenkin, mutta kurssilla opetetaan tässä työssä tärkeimmät ominaisuudet, sekä asiat missä voi helposti tulla virheitä. Tätä ohjelmaa voi myös käyttää sitten lopputyön tekemiseen. Oli kyllä todella mielenkiintoista ja pitäs päästä nyt vaan päivittäin harjoittelemaan, jotta sais ohjelmasta kaiken hyödyn irti.

Lauantaina oli sitten vuorossa sisustussuunnittelun värioppia. Seitsemän tuntia meni nopeesti ja uutta tietoa tuli paljon. Päästiin myös maalamaan vesiväreillä väriympyrä ja saatiin jokainen omat Tikkurilan Symphony väriviuhkat suunnitelutyön avuksi. Teki kyllä heti mieli alkaa maalailemaan kotona seiniä kauniilla väreillä.

Nyt ehkä ihmettelette kirjotuksen otsikkoa, miten se liittyy tähän? No löysin H&M: stä alesta ihanan Tweed-takin. Väritykseltään sopii ehkä enemmän syksyyn, mutta käyhän se nytkin tuohon sateiseen synkkään ilmaan. Se päällä suuntasin perjantaina kouluun. Kiva päästä välillä vähän pukeutumaan, kun täällä kotiäitinä tulee useimmiten pyörittyä tuulihousuissa? Kuulostaako tutulta?

Niin ja ihan meinas unohtua, hyvää Naistenpäivää teille kaikille ihanille naisille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )