torstai 26. maaliskuuta 2015

TAPETOINTI OSA 3




Eli ei näin.. Nyt ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tämän kolmannen tapetin kanssa kävi niin, että se olikin paperitapettia, eikä non wowen kuitutapetti niin kuin edelliset. No se selvisi amatööritapetoitijalle ( minulle ) siinä vaiheessa kun tapettiliima oli seinässä ja laitoin paperitapetin siihen päälle. Koska paperitapetti täytyy liimata tapettipöydällä ja antaa vettyä rauhassa noin 10 minuuttia se ei käyttäytynyt ihan niin kuin kuitutapetti.. Siitä syystä tapetin laittaminen oli tosi vaikeeta ja siihen jäi helposti ilmakuplia. Se meinasi mennä myös helposti rikki kun ilmaa yritti lastalla poistaa.

Toinen moka kävi vuotien leikkaamisessa. Me oltiin molemmat tapetoijat teko hetkellä kipeenä, joten ajatus ei juossut ihan täysillä.. Siispä unohdettiin kuvioiden kohdistaminen. Niinpä meidän golffaajat seinällä ovat nyt hieman sekavassa järjestyksessä :( No Ihme kyllä en ole ottanut asiasta oikeestaan yhtään stressiä, koska tuonhan voi korjata sitten kun siltä tuntuu.. Tämmöinen tällä kertaa.. Tarkistakaa huolella ostohetkellä mikä tapetti on kyseessä ja ostakaa siihen oikeanlaiset asennusvälineet .

1 kommentti:

  1. Hip hei, olisitpa ollut mukana, kun meidän tupahuonetta isäntä tapiseerasi. Olisi siinä ollut sulla nauramisessa pitelemistä ja kuunnella, kun vängätään mennen tullen: seinään, tapeettiin, vetäytyy, ei vetäydy. No en muista kumminpäin se meni lopuksi, mutta väärin se vissiin meni. Meillä kuitutapeetti ja aluksi mennä pörisi vähän väärinpäin. Onneksi selvittiin tästä vaikeasta tehtävästä ja tapeetti on nyt sitten tekijänsä näköinen ei silti mikään ruma. Isäntä, kun ei tykkää yhtään kuviotapetin tapetoimisesta. :) Eli don´t wory hyvältä ne golffarit näyttävät ainakin meikäläisen silmään. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )