lauantai 21. maaliskuuta 2015

MESSULIPPUJEN VOITTAJAT JA PÄIVÄN TAPAHTUMIA

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Jaossa on siis kaksi lippua Kevätmessuille Messukeskukseen 26.-29.3.2015.

Voittajat ovat:

Mukana kivassa arvonnassa :) Olisi mukavaa vaihtelua äitiyslomaan lähteä messuille.
Löysin blogisi juuri ja luin kaikki postauksen, jatka samaan malliin.

Puutarhaosasto taitaa olla se kiinnostavin juttu + mukana arvonnassa :) 

Onnea voittajille! Otan teihin yhteyttä sähköpostitse.

Sitten tämän päivän tapahtumiin. Me asutaan aivan golfkentän vieressä tai se on oikeestaan meidän takapihalla. Mies pelaa golfia ja poikiakin on alkanut nyt golf kiinnostamaan. Hankittiin pojille mailat ja oltiin tänään rangella harjottelemassa lyömistä. Ilma oli suorastaan jäätävän kylmä, koska tuuli oli tosi kova ja lämpötila tais muutenkin olla nollassa, ei siis tänään viihdytty siellä kovin kauaa. Hyvin ne pojat kuitenkin osui palloon ja kivaa oli. Oon aina kuvitellut että golfin pelaaminen ei olis ollenkaan mun juttu, mutta nyt oon alkanut jopa harkitsemaan asiaa. Olishan se vähän tyhmää olla hyödyntämättä kenttä kun se on näin lähellä. Ja olishan se kiva että kun lapset on isompia, että meillä vois miehen kanssa olla yhteinen harrastus. Plus onhan nuo kentät kauniita paikkoja harrastaa liikuntaa ja vielä ulkoilmassa. Saa nähdä syntyykö tästä koko perheen yhteinen harrastaus : )











4 kommenttia:

  1. Ihana seurata teidän yhteisiä touhuiluja ja kiitos Jonna kun jaksat niitä tänne päivitellä. Pisti hymyilyttämään kun pienet pojat isoine kasseinen käveli reippasti ja pikku Oskarkin löi jo palloa. Ootte rakkaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla : ) Oskar oli kyllä aika huvittavan näköinen kun se heilui tuolla mailan kanssa. Pitihän senkin päästä lyömään isoveljien kanssa.

      Poista
  2. Olipas mukava postaus. Mukavaa että on löytynyt koko perheen yhteinen harrastus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit ja tosi kiva saada palautetta postauksista : ) On se kyllä kivaa tehdä asioita koko perheen voimin!

      Poista

Kiitos viestistäsi : )