tiistai 9. syyskuuta 2014

LOPUTON PROJEKTI










Olen aina ollut "koti-ihminen", viihdyn kotona, siellä missä on mulle rakkaat ihmiset. Siitäkin syystä innostus sisustamiseen on varmasti kova. Varsinkin nyt kun olen ollut jo pitkään kotiäitinä, niin kotona tulee pakostakin oltua paljon, ja siinä samalla katseltua talon joka kohtaa ja nurkkaa. Ideoita syntyy ja halu olis kova päästä niitä heti toteuttamaan. Aina se ei onnistu ja ne jäävät hautumaan joksikin aikaa.. Kuulostaako tutulta? Onko täällä muitakin intohimoisia sisustajia ; )

Ja tykkäänkin siitä että sisustus ei ole koskaan valmis, se elää meidän mukana. Tulee erinlaisia tarpeita, kun lapset kasvavat ja tilanteet muuttuvat. Ja ne ihanat vuodenajan vaihtelut ovat taas yksi syy päästä vaihtelemaan tekstiilejä ja lisäämään muita pieniä ajankohtaan sopivia koristeita. On ihanaa kun tulee syksy ja illat pimenevät, saa istua kynttilän valossa ja nauttia.

Se on kuitenkin fakta, että loputtomiin ja koko ajan ei voi omaa kotia tietenkään sisustaa ja siitä onkin kehkeytynyt ajatus, että pitäiskö tästä intohimosta yrittää tehdä ammatti? Tai ainakin alan opiskelu kiinnostaisi, ihan vaan omaksikin iloksi ellei sitten ammatin vaihtoon asti. Oon katsellut erinlaisia opiskelu vaihtoehtoja, mutta ajan riittäminen kaikkeen vähän jännittää. Jo pelkkä ajatus siitä, että olisin välillä iltaisin poissa lasten luota tuottaa jo morkkiksen.. Vai pitäskö välillä ajatella itseäkin ja tehdä jotain haaveiden eteen? Kyllä asioilla on kuitenkin tapa järjestyä. Katsotaan mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään. Ainahan sitä kuitenkin saa haaveilla!

2 kommenttia:

  1. Täällä on myös yksi koti-ihminen, sisustusintoilija ja kotiäiti (jo 6 vuotta). :) Täällä hurahtaa kaikki vapaa aika ompeluun ja erilaisten projektien tekemiseen. En tunnu löytävän koskaan mitään valmista hyvää vaan kaikkeen tarvii tehdä jotain omaa. Varsinkin vanhojen huonekalujen laittaminen on ihanaa. Omien intohimojen ruokkiminen antaa myös voimaa arkeen, että jos asiat saa järjestettyä niin opiskeleen vaan. :) Ja vau, teidän koti on aivan ihana! Mukavia syyspäiviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentista : ) Kiva kuulla että täällä on lukijoina samassa elämäntilanteessa olevia sisustuksesta kiinnostuneita ihmisiä! On hienoa jos osaa tehdä käsillä ja pääsee näkemään työnsä jäljen. Itsellä nuo DIY projektit vaatii vielä kovasti harjoitusta ; ) Työn alla on kuitenkin tällä hetkellä lapsille Tiipii, saa nähdä mitä siitä tulee. Mukavia syyspäiviä sinullekkin! Jonna

      Poista

Kiitos viestistäsi : )