sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vauhdikas viikonloppu

Niin se viikonloppu vierähti taas hujauksessa. Perjantai aamupäivän vesisateen vuoksi suuntasimme Huimalaan. Siellä pojat pääsivät purkamaan energiaa, temppuradoilla, trampoliinilla, liukumäissä, pelaten jalkapalloa, koripalloa ja muuten vaan juosten paikkaa ympäri pää kolmantena jalkana. Tekemistä riitti ja hauskaa oli. Noista lasten sisäleikkipuistoista olemme yleensä käyneet Hoplopissa, mutta nyt vahtelun vuoksi menimme Huimalaan. Vertailun vuoksi jos et omista S- etukorttia Huimala on huomattavasti kalliinpi paikka, koska silloin joutuu maksamaan myös aikuisista. Jos olet menossa jompaan kumpaan pienen lapsen 1-3 vuotiaan kanssa, suosittelisin Huimalaa, koska siellä tarjonta pienille on suurempi. Muuten paikat ovat mielestäni aika tasavertaisia.Tässä vielä linkit kummankin paikan kotisivuille jos haluat lisätietoa. Huimala ja HopLop. Iltahan meni asuntonäytössä josta löysimme tulevan kotimme : ) Vihdoinkin.










Lauantai aamusta lähdimme koko perheen voimin katsomaan Akselia hänen Tempputemmellys tunnille. Se on todella hauskaa sekä kehittävää voimisteluliikuntaa temppuradoilla ja trampoliinimaailmassa. Aksel käy siellä yleensä isänsä kanssa ja nyt kun olin itse katsomassa, yllätyin todella miten hienoja temppuja noinkin pienet 2-3 vuotiaat pystyvät tekemään. Suosittelen sitä kyllä harrastukseksi voimistelusta pitäville espoon suunnalla asuville. Tempputemmellys

Sieltä ajoimme suoraan Peuramaalle laskettelemaan ja nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta. Seuraksi saimme vielä poikien pikkuserkun Justiinan isänsä kanssa. Haimme kaupasta eväitä ja laskujen välissä grillasimme ulkona grillikodassa. Kotiin tullessa lämmitimme saunan pitkän ulkoilupäivän päätteeksi. Sunnuntaina menimme taas perinteisesti syömään ja leikkimään isovanhempien luokse. Siinähän se viikonloppu vierähti kun tekemistä riitti. Mitenkäs teillä viikonloppu sujui?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )