perjantai 14. maaliskuuta 2014

Päiväretki rantaan





Meidän vanhin poika  Elias on ollut päiväkodissa marraskuusta lähtien neljänä päivänä viikossa, kuusi tuntia. Perjantait ovat siis vapaata,  ja silloin yleensä hän saa vaikuttaa päivän ohjelmaan. Eilen Elias halusi, että lähdemme retkelle rannalle. Se olikin hyvä idea, kun aurinkokin paistoi ja saimme nauttia vielä kevätpäivästä ennen tämän aamun lunta.. : (   Pakkasimme eväitä reppuun ja suuntasimme rantaan. Oli ihana kuunnella linnun laulua ja nauttia ihanasta maisemasta sekä ilmasta. Teimme hiekkakakkuja ja etsimme aarteita, se oli ihana aloitus viikonlopulle.






Tunnistaako joku millä rannalla ollaan?
Tänään meillä on tiedossa jo aikaisemmin mainitsemani aikuisten illanvietto. Ihanaa, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Sitä ennen kuitenkin vielä joka lauantainen tempputemmellys Akselin kanssa ja siivousta ( ennen appivanhempien tuloa ) ; )





2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sun kannattais harrastaa enemmänkin valokuvausta. Mukava idea kysyä ja myös toteuttaa lastenkin ideoita päivän ohjelmasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Kylläpäs kommenttisi lämmitti mieltä : ) Toiveissa kyllä olisi saada kunnollinen kamera ja kuvailla enemmänkin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )