keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevät ja kesä, juhlien aikaa : )Keväinen kattaus, uudet servetit sisustusliike Olivia Sello.


Meillä kevät ja kesä on aina ollut juhlien aikaa. Niin kuin varmasti monella muullakin.. Oskar  syntyi kohta jo vuosi sitten 3.4.2013, joten pian juhlimme vaavimme 1-vuotis synttäreitä. Vuosi on mennyt taas vauhdilla ja jotenkin kaiholla sitä mustelen, koska en usko, että uutta vauvaa meidän perheeseen enään tulee. Oskarin juhlien jälkeen on vuorossa Akselin 3-vuotis syntymäpäivät 3. toukokuuta. Uskomatonta että hänki on jo niin " iso poika ", tuntuu että ihan vasta kannoimme Akselia kotiin Naisten klinikalta. Niin se aika vierii. Eli tässä nyt täytyy alkaa suunnittelemaan juhlia. Koristeluissa Elias on lupautunut auttamaan ( hän rakastaa askartelua ) sitten pitäisi miettiä tarjottavat ja saada kutsukortit lähetettyä. Hyviä ideoita otetaan mielellään vastaan.


Miehen synttärit osuu myös toukokuun lopulle, mutta tällä kertaa juhlat on viime vuoden kolmekymppisiä pienemmät.. Itsekin olen kesän lapsia ja minun synttäreitä juhlimme juhannuksena. Lisäksi kesälle on tiedossa häät perhepiirissä, ihanaa!

Keväinen näkymä takapihalle

Ensimmäiset pajunkissat

Uudet lyhdyt ( super alennuslöytö Prismasta )


Nyt lauantaina suuntaamme Westendiin hyvien ystäviemme luokse illalliselle. Siis ihan kahdestaan mieheni kanssa, isovanhemmat ovat lupautuneet lapsen vahdiksi. Olemme jo kolmatta vuotta kolmen ystävä pariskunnan kanssa järjestäneet kukin vuorollamme " neljän tähden illallisen ".  Tarkoitus on  se, että vietämme säännöllisin väliajoin yhdessä iltaa ja nautimme hyvästä ruoasta. Emme me pisteitä toisillemme jaa, mutta kieltämättä kaverit alkavat pistää paremmaksi ja paremmaksi ilta toisen jälkeen. Tässähän tulee jo kohta paineita, kun meidän vuoro on toukokuussa ; ) Joten suurella innolla odotamme lauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )