torstai 27. maaliskuuta 2014

Musiikista voimaa treeniin








Nyt pitkästä aikaan vähän kuulumisia treenien tiimoilta. Olin siis viitisen viikoa flunssassa ja nyt olen tämän viikon päässyt taas treenaamaan. Aika iisisti on pitänyt aloittaa, ettei vaan tule takapakkia. Olen tehnyt tällä viikolla joka päivä salitreenin. Pari ensimmäistä päivää oli ihan lämmittelyä ja lihasten herättelyä.




Tänään tein sitten ensimmäisen vähän " tiukemman " treenin jaloille. Alussa oli pitkä lämmittely 30min oman kehon painolla erinlaisia lihaskunto liikkeitä tehden ( pakara, selkä, takareidet, vatsat ) Sen jälkeen tein jalkaprässiä 5 sarjaa, jokaisella sarjalla painoja nostaen. Sitten tein smithkoneessa hyvää huomenta liikettä myöskin 5 sarjaa ja painoja nostaen joka sarjalla. Lopuksi vielä etukyykkyä, yhdenjalan kyykkyä ja maastaveto, niitäkin kaikkia viisi sarjaa ja painoja nostaen joka sarjalla.


Eilen ostamani puhelin iPhone 5 C on mahtava myös treenissä musiikin kuunteluun. Vaihdoin samalla liittymää, johon sain ilmaiseksi 6kk spotifyn. Tykkään monenlaisesta musiikista, mutta tänään kuulokkeistani soi Rihanna, Kelly Rowland ja vanha kunnon Whitney Houston : ) Saan musiikista ihan superisti lisävoimaa ja fiilistä treeniin. Yhden lisävarusteen jouduin kuitenkin vielä hakea. Nimittäin Belkinin Armband, ilman sitä puhelin ei pysy ehjänä mukana treenissä.


Tähän loppuun vielä ilmoitus asiaa. Olen päivittänyt blogikirppis sivuja, joten käykäähän kurkkaamassa. Lisäksi starhomejonna löytyy nyt myös Instagramista ( linkki kumpaankin sivun ylälaidassa ) Sinne tulen laittamaan kuvia mitä täältä blogista ei löydy. Siis kaikki kiinnostuneet tulkaahan seuraamaan myös instan puolelle : )

Lounas, savulohisalaatti NAM


1 kommentti:

  1. Kiva lukea taas salipäivityksiä :) Minkälainen olisi hyvä kuntopiiri kotona tehtynä, omalla keholla ?

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )