sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonlopun kohokohdat



Viikonloppuna napsittuja kuvia kotoa

Sunnuntai illassa mennään ja ihana viikonloppu takana. Meillä siihen mahtui paljon kivaa tekemistä ja ajanviettoa perheen, sekä läheisten parissa. Eilinen " Neljän tähden illallinen" ja  ihanien ystävien seura oli juuri sitä mitä tarvitsin. Hauskaa oli, juteltiin, naurettiin, laulettiin ja tanssittiin. Tänä aamuna kolmen tunnin yöunien jälkeen sen kyllä tunsi, että hauskaa on ollut. Kiitos vielä ihanille illan isännille!

Väsymyksestä huolimatta lähdin aamupäivällä Eliaksen ja Akselin kanssa Otahalliin Perhetöpinöihin. Kyseessä on espoon kaupungin järjestämä perheliikunta tapahtuma. Käytössä on paljon erinlaisia välineitä. On sählyä, sulkapalloa, jalkapalloa, temppurataa, pomppupatatjaa ja vaikka mitä muuta. Tämä on myös ilmaista, suosittelen! Perhetöpinät.

Kruunu hienon viikonlopun päätteeksi oli kuitenkin ehdottomasti se, että olimme tänään asuntonäytöllä, jonka päätteeksi jätimme tarjouksen : ) Uskomatonta, mutta totta. Vuoden etsinnän jälkeen löysimme sen kodin, missä sisään astuessa tuli SE fiilis, että tämä on meidän koti. Joten peukut pystyyn, että hinnasta päästään yhteisymmärrykseen myyjän kanssa. Hassua tässä on myös se, että olemme käyneet katsomassa samaa taloa viisi vuotta sitten, kun odotimme Eliasta. Ihastuimme jo silloin, mutta siihen elämäntilanteeseemme talo oli kuitenkin vähän liian suuri. Onko tämä nyt sitä kohtaloa?

Kannustalot jäivät haaveksi, mutta tässä talossa on tarvittavat neliöt järkevässä pohjassa, palvelut lähellä, koulu alle kilometrin sisällä, hyvät liikenneyhteydet ja jotain sitä että meille tuli tunne, että olemme kotona. Jännittävät seuraavat päivät odotellaan vastausta myyjältä. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
Jonna





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )