maanantai 3. marraskuuta 2014

VIISIVUOTIAAN SYNTTÄRI VIIKONLOPPU














Viikonloppu meni juhliessa esikoisemme 5-vuotis synttäreitä. Jaoimme synttärit kahteen päivään, koska nyt kun Elias on aloittanut päiväkodin hän halusi kutsua sieltäkin kavereita vanhojen kavereiden lisäksi, eikä tilat vaan valitettavasti riitä siihen, että kaikki mahtuisivat juhliin samalla kertaa. Lauantaina juhlimme perheen ja lähisukulaisten kanssa ja tunnelma oli ihanan rento ja rauhallinen, sunnuntaina 12 lapsen saapuessa Star Wars juhliin meno oli pikkasen vilkkaampi : )
Kesken juhlien huomasimme että olis hyvä olla jotain ohjattua toimintaa ettei meno mene liian villiksi. Siinä sitten lennosta keksittiin kaikenlaista leikkiä ja kilpailua mitkä oli lasten mieleen.

Lauantaina tarjolla oli kahta erinlaista suolaista piirakkaa lohi sekä poro täytteellä, kiitos niistä kuuluu anopille! Hedelmäinen sinihomejuustosalaatti sinappisella salaatinkastikkeella, salaattiin ohjeen  löysin uusimmasta Pirkka lehdestä . Oli kyllä mun makuun aivan ihana salaatti ja piirakan sekä salaatin yhdistelmä oli tosi hyvä. Tuota teen varmasti jatkossakin.Vadelmakermakakun tilasin lähileipomosta, josta myös saatiin Star wars teemakakku valitsemallamme kuvalla.


Sunnuntaina alkuun tarjottiin nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia, jonka jälkeen sitten herkuteltiin kakulla, nameilla ja sipseillä. Koristeluun printtasin Pinterestin kautta löytämiä ilmaisia Star Wars teema koristeita ja juhlaan sopivat lautaset ja mukit löytyi Prismasta.

Tässä vielä ohje salaattiin jota hieman muokkasin alkuperäisestä.

Hedelmäinen sinihomejuustosalaatti:

4-6 annosta
1  ruukku jääsalaattia
1  ruukku lollo rossoa tai lehtisalaattia
2  kypsää päärynää
2  omenaa
200 g tummia viinirypäleitä
1 pkt (175 g) Pirkka sinihomejuustoa
1 dl Pirkka pekaanipähkinöitä 
 
( Itse tein ohjeen kolminkertaisena ) 
1. Levitä revityt salaatit laakealle tarjoiluvadille. Kuori ja kuutioi päärynät ja omenat. Levitä hedelmäpalat salaatille. Kuutioi sinihomejuusto ja lisää salaatin päälle.2. Ripottele pinnalle rouhittuja pekaanipähkinöitä. Tarjoa kastike erikseen. 
Elias sai paljon mieluisia lahjoja, joista pikkulegot taitaa olla tällä hetkellä ykkös juttu. Kiitos siis kaikille vieraille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )