tiistai 4. marraskuuta 2014

HIS & HERS


Olen ihastunut Riviera Maisonin seinäkoukkuihin ja erinlaisilla teksteillä oleviin naulakoihin. Ne on sekä nättejä ja kivoja sisustuksellisia yksityiskohtia, mutta myös kätevä tapa saada lisää säilytystilaa ottamalla seinät käyttöön.

Alakerrasta meiltä löytyy La vita e bella naulakko ja eteisestä yksi koukku johon saan laitettua kotiin tullessa laukun ja huivin roikkumaan nopeasti ja kätevästi. Meidän eteinen on melkeinpä kokonaan valkoinen, niin laukku ja tekstiilit seinällä tuo kivaa väriä ja lämpöä eteiseen.

Mun mies on oikea aamuvirkku ja lähtee usein tosi aikaisin töihin. Siitä syystä meidän työhuoneen vaatehuone on hänen käytössään ja siellä saa myös rauhassa pukeutua herättämättä muita ( minua) : )
Nyt on kuitenkin käynyt niin, että vaatehuoneesta huolimatta pukuja ja kauluspaitoja on roikkunut milloin työhuoneen sohvalla, milloin tuolilla. Vaatehuone kun toimii myös liinavaatteille ja pyyhkeille niin tilaa ei ilmeisesti ole ollut tarpeeksi.. Tai laiskuus on iskenyt kun vaatteet ei ole kulkeutunut perille saakka. Sisustusliike Cobellosta löytyi myös nämä His & Hers koukut, jotka laitoin työhuoneen seinään vaatehuoneen oven viereen. Siihen voi nyt nakata puvuntakin töistä tullessaan ja taas on seinätilaa hyödynnetty. Mitäs tykkäätte ja löytyykö lukijoilta jotain käteviä säilytysratkaisuja?

2 kommenttia:

  1. Sama täällä! Meiltäkin löytyy useampi RM seinäkoukku ja La vita e bella naulakko eteisestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ne on kyllä käteviä ja kauniita : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )