torstai 31. heinäkuuta 2014

VIISI VUOTTA SITTEN SANOIMME TAHDON!!!






Tänään 31.7.2014 tulee viisi vuotta siitä päivästä, kun Kajaanin maistraatissa sanoimme tahdon.
Odotin silloin esikoistamme Eliasta, ja siitä syystä emme halunneet vielä pitää juhlia vaan menimme naimisiin kesäloma matkallamme Kajaanissa. Mukana ei ollut ketään läheisiä, mutta tuosta päivästä tasan vuoden päästä 31.7.2010 juhlittiin häitämme sitten isosti kaikkien läheistemme mukana ollessa, Helsingin Villa Furuvikissä. Päivä oli ikimuistoinen ja enemmän kuin osasimme edes odottaa.

Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Olemme saaneet kolme ihanaa poikaa, ollaan kasvettu yhdessä vanhempina ja puolisoina, sekä eletty ihania ja välillä raskaitakin hetkiä. Ennen kaikkea rakkaus välillämme on entistäkin syvempi ja vahvempi, enkä malta odottaa mitä elämä tuo tullessaan tämä ihana mies rinnallani!

Olimme juhlistamassa puuhäitämme jo etukäteen viime viikolla ( koska lasten hoito onnistui silloin )
Tallinnassa. Yövyimme jo toistamiseen Hotel Telegrafissa, jota todella suosittelen romanttiselle matkalle. Meidän miniloma oli ihana ja otimme kaiken irti vuorokaudesta jonka saimme viettää ihan kahdestaan. Valitsimme Tallinnan, koska olimme siellä jo ensitreffeillämme, nimittäin sokkotreffeillä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )