sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

SPORTTILOMA VIERUMÄELLÄTultiin tänään kotiin kolmen päivän sporttilomalta Vierumäeltä. Oli kyllä yksi meidän parhaista loma reissusta suomen maassa. Yövyttiin ja syötiin Scandic Vierumäessä ja homma toimi hyvin. Mukaan oltiin pakattu paljon välineitä : jalkapallo, koripallo, pyörät, tennismailat, uintivälineet, luistimet ja sählymailat. Vietettiin paljon aikaa yleisurheilukentällä, jonka toiseen päätyyn oli tehty lisäksi lasten kiipeilyteline ja pieni aidattu kenttä, jossa pystyi pelaamaan koripalloa ja salibandyä. Juostiin, hypättiin pituutta, jumpattiin, pelailtiin pallopelejä ja leikittiin kaikennäköistä polttopallosta hippaan.

Pojilla oli mukana myös luistimet ja hallista löytyi vapaa yleisöluisteluvuoro, niin olihan se kiva päästä luistelemaan monen kuukauden tauon jälkeen. Minä ja Oskar pysyttelimme katsomossa napsien kuvia.

Ilmat oli mahtavat, aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Välillä käytiin viilentymässä Vierumäen Valkjärvessä ja illalla tehtiin vielä toinen uintireissu uimahalliin. Tämmöinen loma tehdään varmasti uudestaan ja pian, koska vielä jäi osa aktiviteeteistä kokeilematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )