lauantai 5. heinäkuuta 2014

KESÄRUOKAA, NAM!









Uusi kesäherkku ruokani on ehdottomasti kanttarellikastike uusienperunoiden kanssa ja tänään valmistin sitä itse ensimmäistä kertaa. Lisäksi tein lohta uunissa ja fetasalaattia. Täytyy sanoa että kyllä maistui : ) Suosittelen kokeilemaan !

Tässä vielä ohje kastikkeeseen:

1 l kanttarelleja
2 dl kuohukermaa
3 kevätsipulia
3 rkl voita
suolaa
pippuria

- Pese kanttarellit  ja leikkaa kannat ja huonot osat pois sekä paloittele pienemmäksi.
- Paista pannulla voissa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää hieman voita ja laita sekaan pilkottua kevätsipulia.
- Lisää kerma 2dl ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Anna hautua ja suurustua hetki sekä tarkista suola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )