tiistai 1. heinäkuuta 2014

KOTIMAAN MATKAILU OSA 2
Tampereella yövyimme Scandic Tampere Cityssä, niinkuin olemme tehneet useita kertoja aikasemminkin. Se on hyvällä paikalla, aivan rautatieasemaa vastapäätä ja lähellä kaupungin keskustan palveluja. Olen itse töissä Scandic hotellin ravintolassa ja se on yksi monista syistä miksi kotimaata kiertäessä käytämme Scandic hotelleja.

Aamulla suuntasimme kävellen Särkänniemeen ja siellähän vierähti monta tuntia. Ilma oli hyvä ja kaikilla oli hauskaa. Meidän vanhin poika Elias pääsi jo todella moneen laitteeseen ja ihan yksinkin, mutta Aksel kun ei vielä ole 100cm joutui katsomaan osan laitteisista sivusta. Isin kanssa pääsi kuitenkin ihan riittävän moneen laitteeseen. Uutena juttuna meille Särkänniemessä oli koiramäki. Se on Mauri Kunnaksen tarinoiden pohjalta rakennettu teemapuisto. Siellä oli paljon nähtävää ja koettavaa, joista lisää voit katsoa tämän linkin avulla koiramäki.

Vietimme Tampereella kaksi yötä ja toisena päivänä kiertelimme kaupungilla ja kävimme tietenkin torilla syömässä mustaa makkaraa : ) Ai että oli hyvää pitkästä aikaan. Kotiinpäin ajaessa pysähdyimme vielä Ideaparkkiin ja löytyihän sieltä alunnusmyynneistä vielä kotiin vietävääkin : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )