sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

KOTIMAAN MATKAILU OSA 1
















Heipparallaa lukijat. Palasimme perjantaina kotiin lyhyeltä kotimaan matkalta. Varasin tiistaina meille huoneen Turusta Scandic Julia hotellista, jossa siis yövyttiin yksi yö. Oltiin Turussa neljän aikaan iltapäivällä ja lähdettiin samantien kävelylle joen vartta pitkin. Sää muuttui nopeasti ja kastuttiin oikeen kunnolla rankkasateen yllättäessä. Loppuilta menikin sitten hotellilla syödessä ja lasten leikkiessä leikkipaikalla.

Maittavan aamupalan jälkeen suunnattiin auto kohti kaunista Naantalia ja Muumimaailmaa. Ollaan käyty Muumimaailmassa kerran aikaisemmin, mutta silloin lapset oli kyllä liian pieniä ja tällä kertaa saatiin ohjelmasta ja enemmän irti. Lapset pääsi halaamaan kaikki suosikki muumit ja tekemistä ja näkemistä riitti. Välillä käytiin syömässä muumimamman lihapullat,  jotka kyllä yllätti positiivisesti edullisella hinnalla ja hyvällä maulla. Suosittelen : )

Tarkoitus oli lähteä tämän jälkeen kotiin, mutta päätettiinkin jatkaa matkaa kohti Tamperetta. Siitä lisää kotimaan matkailun toisessa osassa pikimmiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )