sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

MIDSUMMER








Meidän juhannus meni kotosalla, nautittiin hyvästä ruoasta, juomasta ja sitäkin paremmasta seurasta. Serkkuni perheineen tuli meille viettämään keskikesän juhlaa. Heillä on samanikäisiä lapsia kuin meillä niin hauskaa oli. Grillailtiin, leivottiin ja ulkoiltiin. Välillä piti lämmittää sauna, kun ulkona ilma ei todellakaan ollut sitä mitä keskikesällä pitäisi. Illalla kun lapset oli nukahtaneet siskonpetiin pelailtiin pelejä ja valvottiin yötöntä yötä. Huomenna juhlinta jatkuu ja tällä kertaa kakkuun syttyy 29 kynttilää : )

2 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitettu, kiitos kauniista sanoista. Meillä oli myös tosi kivaa niin kuin aina teidän kanssa. Tivolikin (5x alle 5v.) pyöri aika mallikkaasti. Isännille hatun nosto aktiivisesta ulkoiluttamisesta! Ja muuten mä haluan sen katkarapusoosin ohjeen, se oli ihan huippu hyvää! Onnittelen vasta huomenna, mutta tajusin, et sehän on isomman luokan kekkerit sitten ens vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että viihdyitte : ) Sanohan Johannekselle vielä kiitokset kaikesta avusta. Ja tosiaankin vuoden päästä juhlitaan kunnolla!

      Poista

Kiitos viestistäsi : )