sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia, lisää synttäreitä ja reippaita virpojia

Taas on viikonloppu vierähtänyt ja ollaan askel lähempänä kevättä ja kesää. Perjantai meni meillä ihan kotosalla. Askarellessa, tehtiin virpomisvitsoja ja maalailtiin munia. Pojat tykkäsi, kun pääsi tekemään käsillä jotain uutta.

Lauantai iltapäivästä suuntasimme kummipoikamme 2-vuotis synttäreille. Oli todella mukavat ja rennot juhlat. Tarjoilut oli suussa sulavia ja tapasimme uusia mukavia ihmisiä. Lapset leikki ja nautti herkuista, sekä uusista kavereista. Mikä tärkeintä, niin synttäripoika oli yhtä hymyä ja näytti tykkäävän lahjoista sekä huomiosta. Onnea vielä kerran Emil ja kiitos ihanista juhlista.

Sunnuntaina koittikin sitten kauan odotettu virpomispäivä. Meillä aamu alkoi kuitenkin vähän ikävissä tunnelmissa, koska mieheni lähti kahden pienimmän poikamme kanssa Jorvin päivystykseen.
Oskar sai keskiviikkona 1-vuotis neuvolassa rokotuksia, jonka jälkeen hänellä on ollut tänään nyt jo neljättä päivää kuumetta. Aamulla hän oli tosi itkuinen, joten oli parasta mennä käymään lääkärissä. Hän sai lisähappea koska hapetusarvo oli hieman huono. Limaa oli niin paljon keuhkoissa, ettei raukalla ilma kunnolla kulkenut. Isoveli oli taas valittanut korvakipua ja tulehdushan siellä oli, joten antibioottikuuri päälle. Toivottavasti pojat paranee pian.

Minä jäin kotiin Eliaksen kanssa vastaaottamaan naapuruston virpojia. Sitten Eliaskin uskaltautui lähtemään kierrokselle yksin virpomaan nyt kun Aksel ei pääsyt mukaan. Minä kurkin ikkunoista että mitenköhän se äitin pikkuinen siellä pärjää nyt ihan yksin. Hienosti oli mennyt ja kori oli täynnä herkkuja odottamassa lääkäristä saapuvia veljiä.


Päiväkahvit ja tuoretta korvapuustia, nam!

Uusi sisutuslehti ja hetki aikaa itselle

Eteinen

Pääsiäisen askarteluja

Reipas virpoja

Kauniita vitsoja naapurien lapsilta!

Lähdössä synttäreille : )2 kommenttia:

  1. Voi kurja kun pojat tuli kipeäksi just näin tärkeänä päivänä. Onneksi Elias pääsi virpomaan. Itse lapsuudesta muistelin, virpomisaamu oli odotetuin päivä jouluaaton jälkeen.Sai syödä herkkuja mielin määrin. Voimia ja jaksamista näitten pienten enkeleiden hoitamisessa. Sekä pikaista paranemista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta viestistä. Joo toivottavasti pojat pian paranee ja päästään taas normaali arkeen. Onhan noi juhlapyhät aina odotettuja erikoispäiviä. Onneks Aksel sai virpoa kuitenkin meille täällä kotona niin ei mennyt kokonaan virpomiset ohi..

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )