lauantai 26. huhtikuuta 2014

Siika-cevicheä ja saaristolaisleipää







( Kaitaliinat ja servetit Hemtex, servetti pidikkeet Lexington, viinilasit sekä lautaset Iittala, vesilasit Ikea, lyhdyt Prisma, ruokapöytä Boknäs, tuolit Kaani )

Katsoin uusimman jakson Saaristoruokaa ohjelmasta ja oli pakko kokeilla siinä tehtyä herkullisen näköistä reseptiä. Kesäinen ilma ja mahtava saaristomiljöö tietenkin saattoivat vielä lisätä annoksen herkullisuuden tuntua, mutta kyllä se kotioloissakin maistui : ) Eli kyseessä oli Siika-chevicheä ja saaristolaisleipää. Tein chevicheä ensimmäistä kertaa ja ei jäänyt kyllä viimeiseksi. Tässä linkki ohjeeseen Siika-chevicheä. Mieheni lähti viikonlopuksi jääkiekkoturnaukseen ja sain onneksi äitini miehensä kanssa maistelemaan uutta reseptiä. Alkosta sain viinisuosituksen, joka toimi todella hyvin Domaine Zinck Riesling Prestige  
Pääruokana syötiin savulohisalaattia ja jälkiruoaksi eilen tekemääni Mansikka-vadelmarahka torttua.

Pyörähdin eilen Hemtexissä, josta löysin ihanat merihenkiset kaitaiinat ja servetit. Sarjaan kuului paljon muitakin sisustustekstiilejä, joten kannattaa käydä katsomassa jos tykästyit.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!
Jonna

2 kommenttia:

  1. Kiitos Jonna ja pojat mukavasta päivästä. Oli ihana ruokaa ja hyvää viiniä, herkuista puhumattakaan. Kyllä kaunis kattaus ja hyvä seura on puoliruokaa. Etenkin kun se on rakkaudella valmistettu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihanaa että maistui ja viihdyitte. Oli tosi kiva päivä : )

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )