sunnuntai 4. tammikuuta 2015

RUOKAPÖYDÄN ETSINTÄÄ

Boknäs Chalet kierrätystiikki ruokapöytä 180cm x 90cm



Pöytä katettuna kahdeksalle


Rakkaimmat huonekalut mulle meidän kodista löytyy ruokailutilastamme. Toinen on mieheltäni äitienpäivälahjaksi saamani vitriini ja toinen on kierrätystiikistä valmistettu ruokapöytämme. Pöytä ostettiin silloin kun meitä oli kolme ja nyt kun lapsia on tullut lisää, niin alkaa pöytä valitettavasti käydä hiukan pieneksi. Siis kyllähän me siihen perheenä vielä mahdutaan hyvinkin, mutta kun tulee vieraita niin aika ahtaaksi käy tila. Pöytä on 180cm pitkä ja 90cm leveä ja kun päädyt otetaan käyttöön niin kyllä siihen kahdeksan mahtuu.

Nyt etsinnässä olisi pöytä jatkopalalla, jotta arki käytössä se ei veisi liikaa tilaa, mutta tarvittaessa saataisiin lisää istumapaikkoja. Kovin montaa vaihtoehtoa en ole löytänyt, koska materiaalilta ja tyyliltä pöytä pitäs olla saman tyylinen kuin nykyinenkin. Oikeastaan jatkopalallista oikean tyylistä pöytää en ole löytänyt kuin yhden, se on  Kodin 1: stä Aspen ruokapöytä. Siinä pituus on 200cm ja jatkopala 50cm. Siis jos osaatte vinkata mistä pöytä voisi löytyä, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan : )

Toinen vaihtoehto olisi ristikkojalkainen ruokapöytä missä jalat voisi olla valkoiset ja kansi rouheaa puuta. Esimerkiksi tällainen rustiikkinen ruokapöytä . Toisaalta en haluaisi luopu omasta pöydästä ollenkaan, huh huh onpas tämä sisustaminen välillä vaikeeta : ) Mitäs sanotte?



2 kommenttia:

  1. Molemmat ruokapöydät ovat kauniita joten varmasti vaikea valinta :) Minäkin aion ostaa meille tuon tyylisen ruokapöydän jossakin vaiheessa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä valinta on vaikee kun ruokapöytä on niin kovassa käytössä, että sen täytyy todella miellyttää ja olla käytännöllinen. Tänään tulee ensimmäinen ostajaehdokas meidän pöytää katsomaan. saa nähdä kuinka käy : )

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )