tiistai 13. tammikuuta 2015

LASTENHUONEET








En ole vielä tainnut esitellä nykyisen kotimme lastenhuoneita. Me teimme semmoisen järjestelyn että alakerran yhdestä makuuhuoneesta tehtiin leikkihuone. Koska meidän lapset ovat vielä niin pieniä, niin se on vaan fakta ettei ne yksin lähde yläkertaan omiin huoneisiinsa leikkimään. Kuulostaako tutulta?  Nyt on on kiva kun lelut ovat alakerrassa missä vietämme suurimman osan ajasta, niin niillä tulee enemmän myös leikittyä. Siitä huolimatta niitä kyllä edelleen kantautuu ympäri alakertaa..

Yläkerrassa on kaikkien makuuhuoneet. Meidän vanhin poika nukkuu omassa huoneessa ja pienemmät pojat jakavat toistaiseksi huoneen keskenään. Sitten kun lapset kasvaa ja leikkihuonetta ei enään tarvita, niin vaihdetaan huonejärjestely niin että yläkerrassa kaikilla on omat huoneet ja alakerran huoneesta tehdään työhuone. Siihen taitaa vielä muutama vuosi vierähtää..

Meidän nuorin alkaa jo lähestyä kahta vuotta ja ollaan mietitty pinnasängystä luopumista. Siinä on vaan se pelko että Oskar lähtisi sitten uudesta sängystä yöllä meidän huoneeseen, kun pääsisi itse sängystä pois. Ja nyt kun yöt alkaa vihdoin olemaan suht rauhallisia, niin ei jaksaisi enään katkonaisia öitä. Minkä ikäisenä te olette siirtäneet pikkuiset juniorsänkyyn?

2 kommenttia:

  1. 1,3v taisi Joonatan siirtyä. Tulee edelleen joka yö meidän väliin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuon ikäisenä suunnilleen on meidän vanhemmat pojat siirretty. Aamuyöstä alkaa meilläkin kuhina käymään kun alkaa sänky pikkuhiljaa täyttymään : ) Katsotaan miten Oskarin kanssa käy.

      Poista

Kiitos viestistäsi : )