maanantai 20. lokakuuta 2014

VIIKONLOPUN TOP 3





Juures chipsit, kapris aioli

Naudan sisäfilee Wellington, juurespyree ja punaviinikastike



Niin se viikonloppu taas vierähti hujauksessa. Meillä se olikin täynnä mukavaa tekemistä ja ystävien ja sukulaisten kanssa ajanviettoa. Lauantaiaamusta tehtiin suursiivous ja pesin kaikki sohvanpäällisetkin, huh huh että siinä on hommaa. Kyllä puhtaassa kodissa vaan on kivempi olla ja sinne on kivempi kutsua vieraitakin.

Viime viikolla pahaa pelkäsin että pojillamme ollut flussa tarttuu minuun ja niinhän siinä kävi. Lauantaina tuntui vähän kurkussa ja jätin viikonlopun treenit suosiolla väliin, mutta kuitenkin tuli valvottua ja touhuttua paljon kaikenlaista (eikä levättyä) niin nyt olo on aika heikko, eikä ääntä meinaa tulla : ( Nyt siis lepoa mahdollisuuksien mukaan ja kuumaa juotavaa.

Mutta nyt viikonlopun tapahtumiin ja ajattelin tehdä nyt ihan tällasen top 3 luettelon.

1. Lauantaina mieheni veli perheineen tulivat meille viettämään iltaa. Kokkailtiin yhdessä hyvää ruokaa ja nautittiin illasta, lapsetkin saivat seuraa meidän kummipojasta. Ilta ei loppunut liian aikaisin kun he jäivät meille yökylään.

2. Viikonloppuna saatiin sukulaisvieraita Kajaanista asti, kun mieheni kummisetä ja täti tulivat katsomaan meidän uutta kotia ja kahvittelemaan. Aina kiva nähdä pitkästä aikaan ja vaihtaa kuulumisia.

3. Sunnuntaina menimme lasten kanssa luistelemaan ja pojilla taidot olivat vielä muistissa pitkän tauon jälkeen. Sen jälkeen kaikki olivat väsyneitä ja äiti ja isikin pääsi ensimmäistä kertaa pitkiin pitkiin aikoihin päiväunille.


Nyt lepäämään, jotta tulis pian terveeksi ja pääsisi takaisin jo hyvin alkaneeseen treeniin. Onko muilla jo flunssakausi alkanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )