tiistai 28. lokakuuta 2014

TYÖHUONE






Muutamia kuvia on jo aikaisemminkin vilahdellut meidän työhuoneesta, ja nyt niitä vähän lisää esittelyn kera. Järjestyskin huoneessa on muuttunut muutamaan kertaan, kun huonekaluja on tullut lisää ja nyt kaikki alkaa olla oikeilla paikoillaan. Huonekalut ovat melkeinpä kaikki Ikeasta ja osan niistä olen vielä löytänyt käytettynä kuitenkin uudenveroisina. Sohva on samaa sarjaa kuin olohuoneessakin, kahden hengen Ektorp. Kirjahylly ja sivupöytä Liatorp sarjasta, sekä lasikantinen työpöytä on sekin Ikean vanhempaa mallistoa. Työpöydän tuolina on yksi meidän nahkainen Kaanin ruokailutuoleista, mutta siihen mulla olis toiveena jokin aika massiivinenkin kangaspäällysteinen tuoli käsinojilla. Tässä olis muutama vaihtoehto:

Linne-nojatuoli harmaa, Hobbyhall

Nils-nojatuoli, Ikea

C Nojatuoli harmaa, Ellos Home



Itsellä noista on jo suosikki valittuna, mutta olisi kiva jos kertoisitte mikä teidän mielestä sopisi parhaiten tähän tilaan noista vaihtoehdoista : )

Sohvan takana olevalle seinälle mulla on tapetti valmiina, kunhan sen saisi vielä tässä joku päivä seinään, niin huone alkaisi olla kutakuinkin valmis. Tähtiä meiltä löytyy edelleenkin vaikka ne onkin dumattu viimeaikoina mediassa..


3 kommenttia:

  1. Itse ottaisin vaihtoehdon a, mutta kivoja kaikki! :)

    VastaaPoista
  2. Tästä ei nyt saatu aikaiseksi mitään ihan hurjaa äänestystystä, mutta kiitos teille ketkä kerroitte oman suosikkinne : ) Oma suosikkini noista on vaihoehto A . Olin katsonut tuota Linne nojatuolia jo kauan sitten Hobbyhallin kuvastosta, enkä silloin tilannut ja sitten se yhtäkkiä poistui mallistosta. Silloin jäi harmittamaan ja nyt aionkin toimia ettei sama käy uudestaan. Laitan kuvia kunhan tuoli saapuu.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )