keskiviikko 1. lokakuuta 2014

COLORS









Lempivärini on sininen ja sen eri sävyt.Vaatetuksessa ehdottomasti tummansininen ( navy blue ) vie  voiton, jota kyllä löytyy myös kodin tekstiileistäkin. Ihan vaan jos värejä ajattelee, ilman sen kummempaa käyttötarkoitusta, niin turkoosinsininen on minusta kaunein. Ehkä yhdistän sen värin  jotenkin mereen sekä kesään ja ehkä myös siksi se miellyttä minua.

Aina kevään tullessa haluan lisätä sisustukseen vaaleansinistä/turkoosia, jotenkin siitä tulee sellaista lisävaloa ja energiaa. Nyt taas syksyllä iltojen pimetessä ja ilmojen viilentyessä haluan kotiin enemmän lämpimiä sävyjä. Vaihdoin vain olohuoneen tyynyihin muutamat eri päälliset niin mun mielestä tilaan tuli enemmän lämpöä ja nyt tuntuu enemmän syksyltä myös sisällä. Vaikuttaako teillä vuodenajan vaihtelut väri mieltymyksiin?

2 kommenttia:

  1. Kaunis koti :) mistä olet löytänyt olohuoneen pöydän päältä löytyvät rottinkitarjottimen ja kynttilänjalat?

    VastaaPoista
  2. Kiitos : ) Ainakin kynttilänjalat ovat Prisman kodinosastolta ja muistaakseni myös tuo rottinkitarjotin on sieltä. Kannattaa käydä katsomassa jos tykkät, nimittäin hinnat siellä ovat aika paljon edullisemmat kuin monessa sisustusliikkeessä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )