sunnuntai 4. toukokuuta 2014

HIIOHOI MATEYS!!!


Eilen juhlittiin meidän keskimmäisen pikkupojan Akselin  3-vuotis synttäreitä. Teemana oli jo kauan aikaa sitten valituksi tullut merirosvot. Vieraita oli paljon ja hauskaa oli. Tällä kertaa aloitin valmistelut jo hyvissä ajoin muutamaa päivää ennen juhlia, niin ei tullut liian kiire ja itsekin pystyi paremmin nauttia juhlista, kun asiat oli tehty hyvissä ajoin.


Tarjoiluissa pääsin itse tällä kertaa helpolla, kun mieheni teki pitsat, anoppi kahta erinlaista suolaista piirakkaa ja kaverini, joka opiskelee leipuri kondiittoriksi teki todella hienon merirosvokakun, kiitos Sharit!

Tarjolla oli:

- Kinkku, ananas pizza
- Tonnikala, paprika, punasipuli pizza
- Mozzarella, tomaatti , rucola pizza
- Kapteenikoukun Savulohi- pinaattipiirakka
- Poropiirakka
- Peter Panin Vuohenjuusto mansikkasalaatti
- Tykinkuula lihapullat

- Merirosvo suklaakakku
- Mokkapalat
- Helinäkeijun mansikkatorttu









Koristelimme kotimme Pinterestistä löytämilläni ilmaisilla printattavilla teemaan liittyvillä koristeilla. Niitä sitten leikkasimme ja liimasimme ja teimme viirejä, paikkakortteja ja muita hauskoja koristeita. Tässä linkki Free pirate birhday party prints.



Olimme koko perhe pukeutuneet teeman mukaisesti, Elias halusi olla Peter Pan ja muu perhe olimme merirosvoja. Vaatteet löysimme sopivasti Lidlin vappuvaate valikoimista. Ohjelmana oli aarteen etsintä, joka näytti olevan aikamoinen hitti 16 lapsen mielestä. Olimme askarrelleet aarrearkun ja kartan, jonka avulla aarre lopulta löytyi. Arkun sisältä löytyi jokaiselle lapselle nimikoidut lahjapussit.





Kiitos kaikille vieraille lahjoista ja mukana olosta, päivä oli unohtumaton ja päivänsankari todella iloinen!

Lahjaksi tuli mm. tämä skeittilauta ja päässä oleva lippis, aika cool!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )