keskiviikko 14. toukokuuta 2014

EXTEMPORE LOMAMATKA AURINKOON!

Heipparallaa. Blogini on elellyt hiljaiseloa viimeisen reilun viikon verran, koska lähdimme extempore lomalle. Viimeviikon maanantaina mietittiin miehen kanssa, että olis kiva lähteä jonnekkin lämpimään, kun meillä oli nyt sellainen tilaisuus. Varattiin matka maanantai iltana Kyproksen Pafokseen ja kone lähti seuraavana aamuna kuudelta. Näköjään tällainen nopea lähteminen onnistui vielä kolmen pienen lapsenkin kanssa : )











Meillä oli ihana viikko ja kyllä aurinko ja lämpö vaan tekee hyvää. Viikolle mahtui kyllä kolme sadepäivääkin, mutta ei annettu niiden haitata lomaa. Taxilla ostoskeskukseen, niin siellähän saatiin muutama tunti palamaan ja hotellin sisäleikkipaikalla sitten loppuaika. Äitienpäivä oli ikimuistoinen. Lähdettiin kävelylle rantakatua pitkin satamaan ja pojat huomasi jo pitkän matkan päästä, että satamassa oli iso merirosvo purjelaiva. Käveltiin sinne ja laiva oli juuri lähdössä kolmen ja puolen tunnin merirosvoristeilylle ja mehän hypättiin kyytiin. Retki oli todella hyvin järjestetty. Siihen kuului paljon ohjelmaa ja leikkejä lapsille, merirosvokapteeni Jackin ja hänen apureidensa järjestämänä. Hintaan kuului myös lounas ja halukkaat pääsivät uimaan turkoosinsiniseen välimereen. Oli aivan mahtavaa nauttia lämpimästä päivästä merellä ja seurata lasten ilmeitä ja riemua hurjassa merirosvoseikkailussa.









Valitsimme Kyproksen, kun ajattelimme, että se olisi aurinko varmin paikka tähän aikaan keväästä. Tällä kertaa olimme Aurinkomatkojen matkalla, kun yleensä käytämme Finnmatkoja, sekä joskus myös Tjäreborgia. Hotelli oli hyvä ja palvelut toimi, mutta edellämainittuihin verrattuna täytyy sanoa, että valitsisin kyllä jatkossa jomman kumman niistä. Taso on parempaa saman tähtiluokituksen saaneissa hotelleissa verrattuna ainakin tähän Aurinkomatkojen hotelliin Avanti Village. Otimme puolihoidon, johon kuului aamiais- ja illalisbuffet. Lapsilta tuo maksoi puolet täydestä hinnasta, kun taas Finnmatkoilla sekä Tjäreborgilla yleensä alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Lisäksi puolihoidon hintaan Aurinkomatkoilla ei kuulunut mitään juomia ja näillä kahdella muulla, käyttämissämme hotelleissa ruokailun hintaan on kuulunut kaikki juomat. Lapsille palveluja löytyy hyvin näistä kaikista, mutta Finnmatkojen Bamsekerho on vienyt voiton. Siinä vähän vertailua oman kokemukseni mukaan eri matkanjärjestäjistä.





Kohta päästään nauttimaan toivottavasti vähän lämpimimmistä säistä täällä suomenkin kesässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )