tiistai 27. toukokuuta 2014

ELÄMÄ LAATIKOIHIN JA KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA




Maalikaupassa

Muuttolaatikot saapuivat meille maanantaina, viikkoa ennen varsinaista muuttopäivää. Nyt olemme pikkuhiljaa tyhjennelleet kaappien sisältöä laatikkoihin, odottamaan uutta kotia. On kiva tehdä muuttoa rauhassa ja vähän kerrallaan, ettei tule viime hetken paniikkia.

Eilen kävimme hakemassa kaupasta seinämaalin, jolla maalamme tehosteseinäksi yhdistetyn ruokailu- ja olohuoneen päätyseinän, sekä makuuhuoneemme päätyseinän. Värin valitsimme Tikkurilan tunne värikartasta Siitake, joka kuuluu lämpimiin maanläheisin väreihin. Lasten makuuhuoneisiin, sekä työhuoneeseen tulee yhdelle seinälle tapetti. Meillä ei ole koskaan ollut tapetteja ja nyt odotan kyllä innolla miltä huoneet tulee näyttämään. Huomenna saamme avaimet ja mieheni alalla työskentelevä ystävä tulee laittamaan tapetit ja maalit seiniin.

Viikonlopuksi olemme vuokranneet pakettiauton, jolla muutamme särkyvää ja pienempää tavaraa ensin itse. Maanantaiaamuna tulee sitten Niemen muuttomiehet kantamaan loput isot ja painavat huonekalut uuteen kotiimme.

Mielialat ovat vähän vaihdelleet haikeasta ja jännittyneestä iloiseen, innostuneeseen ja huojentuneeseen. Niinhän se menee, että jotain pitää jättää taakseen, jotta saa tilalle uutta. Hyvä tästä tulee, ainostaan jännittää vähän alue jonne muutamme, koska se ei ole meille entuudestaan niin tuttu. Muuttoahan pidetään yhtenä elämän stressaavimmista asioista / tilanteista ja meillä niitä on nyt mahtunut viimeisen vuoden sisälle kaksi.

Paljon on siis tapahtunut vuoden sisällä, tai oikeastaan viimeisten neljän vuoden sisällä. Elämä on oikeastaan muuttunut täysin, lapsia on tullut kolme, olen muuttunut kilpaurheilevasta työssäkäyvästä nuoresta naisesta kotiäidiksi. Äidiksi kolmelle ihanalle pojalle, sekä vaimoksi ihanalle miehelle.

Uusien asioiden kynnyksellä sitä tulee mietittyä elämää ja sen tarkoitusta ja tunnen, että minun tarkoitus on olla äiti, kaikki muu tulee toisena.




Sisustus inspiraatiota Cobellosta
Ihana Riviera Maison, voisin muuttaa tonne myymälään ; )





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )