maanantai 18. elokuuta 2014

IKEAN SUOSIKIT JA KIERRÄTTÄMINEN









Ennen meidän muuttoa uuteen kotiin halusin vaihtaa joitakin vanhoja huonekaluja uusiin ja myin ne sitten Tori.fi:n kautta. Sitä kautta tavara kyllä liikkuu, sekä löytää uudet omistajat ja vielä todella nopealla aikataululla.

Siispä hankintalistalla oli uudet yöpöydät ( joiden valintaan pyysinkin jo aikaisemmin teidän apua ) No päädyin valinnassani valkoiseen Ikean Hemnes yöpöytään. Se on simppeli ja siro, sekä sopii nyt mielestäni hyvin meidän tummanruskean makuuhuoneen seinänvärin kanssa. Ajattelin itsekkin käyttää myös ostamiseen Toria, koska kierrätys vaan on järkevämpää. Sieltä on löytynyt tosi hyväkuntoista tavaraa edullisemmalla hinnalla ja itse säästyy vielä kokoamiselta. Mies kiittää ; ) Se täytyy kyllä sanoa, että Ikean "kestosuosikki" sarjat kuten Hemnes menee nopeasti, kun hinta on kohdallaan. Metsästin näitä yöpöytiä aika pitkään kunnes tänään sitten vihdoin löytyi oikean väriset sopivalta etäisyydeltä meidän kotoa ja kerkesin ne varaamaan : ) Mikäs on sinun Ikea suosikki?

Toinen hankinta oli työhuoneeseen kirjahylly. Halusin sinne Ikean Liatorp sarjan hyllyn lasiovilla. Sitä sitten jonkun aikaa etsin, kunnes taas Torista sellaisen löysin. Toiveena olis vielä löytää saman sarjan senkki tai sivupöytä hyllyn viereen. Jos jollakin on myynnissä voi mulle ilmoittautua : )



4 kommenttia:

  1. Olet tehnyt kauniita löytöjä tori.fi:stä. Yöpöydät ovat sirot, ihan täydellinen
    valinta teidän makkariin. Kirjahylly on ihana sekin, täytyykin mennä kurkkimaan
    jos Torista löytyisi jotain kivaa meidänkin kotiin.

    Löysin tämän mielenkiintoisen blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin :-)
    Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. Turun saaristossa ja
    sisustetaan mökkiä ja puutalokotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Teija. Kiitos mukavasta kommentistasi ja kiva että blogini miellyttää : ) Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi ja mielenkiintoiselta vaikutti sekin. Plussaa tietenkin vielä teidän ihana talo, olen nimittäin aina unelmoinut tuon tyyppisistä puutaloista ja Kannustalo on ehdoton suosikkini!

      Poista
  2. Kaunis koti teillä :) Minäkin suosin Toria ja fb kirppiksiä. Vasta ostinkin lastenhuoneeseen vanhan kaapin fb kirppikseltä ja muutama kuukausi sitten lipaston olkkariin Torista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena. Kiitos kommentistasi : ) Kiva kuulla että täältä löytyy muitakin käytetyn tavaran käyttäjiä. Toi fb kirppis on mulle vielä uus juttu, joten täytyypä käydä katsomassa, kiitti vinkistä!

      Poista

Kiitos viestistäsi : )