sunnuntai 24. elokuuta 2014

FOUR STAR DINNER






Ihana tuparilahja rakkailta ystäviltä, kiitos!





Ihan mahtava viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Siihen on kuulunut ajanviettoa hyvien ystävien seurassa "Neljän tähden illallisen" merkeissä. Olemme kolmen ystäväpariskunnan kanssa jo neljättä vuotta peräkkäin järjestäneet kukin vuorollaan illallisen toisillemme. Tarkoitus on lähinnä se että tulee nähtyä ja vietettyä aikaa yhdessä hyvän ruoan ja juoman merkeissä säännöllisin väliajoin.

Tällä kertaa oli meidän vuoro järjestää illallinen. Yleensä menu on tehty jonkin teeman ympärille. Nyt kun kesä alkaa olla lopuillaan niin me valitsimme teemaksi syksy.

SYKSYINEN MENU

Alkuruoka :
Samettinen bataattikeitto jättikatkaravuilla

Pääruoka :
Naudan paahtopaistia, juurespyree sekä paistettuja kanttarellejä punaviinikastikkeen kera

Jälkiruoka :
Pannacotta omenalla ja kanelilla

Valitettavasti emännöidessä tuli sen verran hoppu, että unohdin ottaa alku- ja jälkiruoista kuvia.
Pää- sekä jälkiruokaa tein nyt vasta ensimmäistä kertaa ja siihen nähden ainakin paahtopaisti lisukkeineen onnistui hyvin. Vieraat kehuivat ja kyllä se itsellekkin maistui : ) Jälkiruoan kanssa tuli vähän ongelmia. Tein pannacotan nyt ensimmäistä kertaa liivatteen sijasta hyytelösokerilla ja se jäi valitettavasti liian löysäksi. No maku oli kuitenkin parempi kuin koostumus niin ainakin jotain tein oikein.

Miellä oli tosi hauska ilta joka jatkui pitkälle aamuyöhön asti. Juteltiin, tanssittiin, laulettiin ja naurettiin. Ihana irtiotto arjesta! Kiitos kaikille vieraille, ootte ihania!



2 kommenttia:

  1. Heippa! Täytyy kysyä mistä tuo olohuoneessa oleva matto on? Olen just tuollaista ollu vailla, Ikean versioissa arveluttaa irtoava roska, onko tuossa sitä ongelmaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Tämä matto on itseasiassa Ikean Osted ja ollaan oltu tähän todella tyytyväisiä. Tästä ei irtoa mitään roskaa ja ollaan valittu sama matto eri kokosena alakertaan keittiöön, eteiseen ja ruokailu- sekä olohuoneeseen. Meillä oli tätä ennen Ikean Tårnby ja siitä irtosi tosi paljon "roskaa" joten siitä syystä vaihdettiin. Eli suosittelen todella Ikean Osted mattoa : )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )