perjantai 16. joulukuuta 2016

TÄÄLLÄ TAAS

KUULUMISIA

Viime kirjoituksesta taitaa olla melkeinpä vuosi aikaa.
Paljon on tapahtunut vuodessa, enkä oikein tiedä mistä aloittaa.
Nyt tuli kuitenkin semmoinen olo että haluan taas pistää ajatuksia ja kuulumisia paperille, sekä maailmalle blogin kautta.

Varmasti suurin asia mitä elämässäni on tapahtunut viime vuoden aikana on se, että olen vaihtanut alaa.
Viimeksi blogia kirjoitellessani olin vielä töissä kahvila-alalla.
Opiskelin hoitovapaalla ollessani vuonna 2015 sisustussuunnittelijaksi ja sisustus ala on ollut pitkään haaveissani ammattina. Noin vuosi sitten päätin lähteä haaveideni perään ja irtisanouduin. Joskus kannattaa hypätä tyhjän päälle, jotta voi päästä elämässä sinne minne haluaa : )

Yksi opiskelukaverini työskenteli jo opiskellessamme Keittiömaailmalla keittiösuunnittelijana. Hän suositteli minulle kyseistä työtä ja yritystä työnantajana. Irtisanoutumiseni aikaan sattui juuri tulemaan avoin paikka hakuun. Sain paikan ja viime helmikuusta asti olen työskennellyt keittiösuunnittelijana/myyjänä Keittiömaailmassa. En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni vaihtaa alaa ja hypätä tuntemattomaan.

On mahtavaa työskennellä suunnittelun parissa ja nähdä oman työn jälki. Kuitenkaan hyvä suunnitelmakaan ei riitä, vaan se pitää pystyä myymään asiakkaalle. Se onkin toinen tämän työn suola, myyminen. Joka päivä pääsee haastamaan itsensä, keksimään uusia ideoita kehittämään itseään.   Kaikki päivät, projektit ja asiakkaat ovat erilaisia. Paljon on ollut uutta opittavaa, paljon on jo opittu, eikä oppiminen lopu koskaan.
Mikä hienointa, meillä on ihan mahtava työporukka. Kiitos teille avusta ja tuesta!

Jatkossa tulen kirjoittamaan samoista aiheista kuin ennenkin, mutta lisänä varmasti tulee asioita liittyen työhöni. Kiva jos pääset seuraamaan ja jättämään kommenttia koskien käsittelemiäni aiheita.

Tämmöistä piirtelin tänään, tunnistaako joku tilan?


www.keittiomaailma.fi

2 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa ihan loistavalta :) Ja ihanaa kun tulit takaisin, sinun kuvista saa valtavaa inspista ja tyylisi kirjoittaa on juuri hyvä :)
  Mukavaa joulun aikaa teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla jos olen voinut antaa inspiraatiota : )
   Rauhallista joulua myös sinulle Ella Kristiina!

   Poista

Kiitos viestistäsi : )