maanantai 19. joulukuuta 2016

SISUSTUS

OLOHUONE

Ajattelin tehdä tänne blogiin pienen päivityksen meidän kodin sisustuksen saralta .Vuoden aikana on kerennyt muutamat huonekalut vaihtamaan paikkaa ja osa on mennyt kokonaan vaihtoon. Suurin muutos on tapahtunut olohuoneessa, joten aloitetaan siitä.

Mulla oli pitkään ollut haaveissa hankkia Howard sohvat. Klassiset kangas sohvat jossa on erittäin mukava istua ja löhöillä perheen kesken. Haussa oli sohvat jotka olisivat tietenkin tyylikkäät, muuhun sisustukseen sopivat, mutta ennen kaikkea mukavat istua. Mukavalla haimme myös aikaisempia sohvia parempaa istuin syvyyttä, niin että sohvassa mahtuu hyvin pötkötellä vierekkäin : )

Howard sohvat on lähtöisin Englannista. Nimi on peräisin sohvan suunnittelijan ja kaluste kaupan perustajan John Howardin mukaan. Meidän perheeseen
( kolmen pojan kanssa ) löytyi erittäin sopivat Howard "kopiot" Ikeasta STOCKSUND. Katselin pitkään eri valmistajien sohvia ja Ikea taisi olla ainoa jonka sohvissa oli irroitettavat ja koneessa pestävät päälliset.  Ihan ehdottomat lapsiperheessä : ) Niinpä Iken Ektorpit saivat väistyä uusien tilalta.

Myös olohuoneen sohvapöytä on vaihtunut. Tein hyvän löydön Tori.fi:n sivustolta kun bongasin sieltä Pentikin rouheapintaisen, metallijalkaisen sohvapöydän. Nyt alkaa olohuone olemaan pikkuhiljaa valmis, ainakin toistaiseksi : )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )