perjantai 12. kesäkuuta 2015

ONNELLINEN

Hyvää huomenta! Aurinko paistaa ja viikon päästä ollaankin jo keskikesässä. Mulla on tänään sisustussuunnittelu koulutuksen viimeinen lähipäivä. Vuorossa tänään on luova taidepaja : Luovan ilmaisun ja muotoilun workshop. Kouluttajana meillä on kansainvälisestikkin tunnettu kuvanveistäjä-keramiikkataiteilija Johanna Rytkölä. Koulutuspaikkana toimii taiteilijan oma ateljee. Mielenkiintoinen päivä siis tiedossa.

Tämän päivän jälkeen koulusta alkaa loma ja jäljellä on enään lopputöiden esitykset, sekä päättöjuhlat. Oma lopputyöni alkaa olla valmis. Kohteeni oli ystäväni kampaamo, johon tein kaluste-, pintamateriaali sekä tekstiilisuunnittelun. Kampaamon kaikki seinäpinnat meni uusiksi ja myös kassatiski sai uuden päällysteen. Kampaamo sai myös uusia kalusteita, sekä paremmat säilytysratkaisut. Remontin toteutin itse, ystäväni avulla. Täytyy vielä käydä ottamassa valokuvat kampaamosta, niin sitten näytän teillekkin ennen ja jälkeen kuvat. Olen saanut jo muutaman ihan "oikeankin" asiakkaan, jolle olen päässyt tekemään sisustussuunnittelua. Tykkään kyllä todella paljon kun pääsee tekemään sellaista työtä missä näkee oman käden jäljen. Jos sillä pystyy vielä auttamaan toista niin mikäs sen hienompaa!

Huomenna on sitten vihdoinkin se päivä, kun suuntaamme rakkaan mieheni kanssa lentokentälle ja pääsemme kuuden vuoden odotuksen jälkeen häämatkalle. Kohteena on Kreetan Agii Apostoli ja vietämme viikon romanttisessa viiden tähden BlueCouples hotellissa meren rannalla. Minun äitini tulee miehensä kanssa hoitamaan poikia.

Olo on tällä hetkellä rauhallinen ja onnellinen, palaset on loksahdellut kohdilleen ja kaikki stressaavat epäselvyydet on selvitetty. Sisustussuunnittelu koulutus ja lopputyö alkaa olla paketissa, paperit on allekirjoitettu ja työelämään paluu uusissa hommissa alkaa heinäkuussa sekä lapsille hoitopaikat on järjestetty. Nyt voi levollisin mielin lähteä lomalle. Hyvää viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

  1. Ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa lomaa Teille<3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja rentoa lomailua ja onnea päättökokeisiin. Hyvä, kun on tiet auki ja omiakin asiakkaita niin se jos joku tuntuu varmasti hyvältä valmistumisen jälkeen! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille lomatoivotuksista! Palattiin viime yönä kotiin ja oli kyllä mahtava reissu! Laitan kuvia blogiin kunhan pyykinpesulta kerkiän : )

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )