sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

LIPASTON TUUNAUS







Viikonloppu alkaa olla lopuillaan, toivottavasti nautitte omastanne, itse ainakin nautin!

Tällä viikolla olen työstänyt lopputyöni toista kohdetta, joka on ystäväni kampaamo. Alkuviikosta pyörimme liikkeissä etsien sopivaa tapettia kohteeseen ja perjantaina olimme Ikeassa huonekaluja katsastamassa.

No Ikeassa kun käy niin sieltähän ei koskaan tule lähdettyä tyhjin käsin, vaikka tarkoitus ei ollut ostaa itselle mitään. Meillä on eteisessä valkoinen lipasto, joka on mun mieleen muodoiltaan, sekä vetimien osalta vähän liian romanttinen. Oon pitkään miettinyt vetimien vaihtamista jospa se muuttaisi ilmettä vähemmän romanttiseksi. Vetimet löytyi Ikean keittiö-osastolta ja lopputulos oli kyllä minusta onnistunut. Vedin on nimeltään Fåglavik ja valitsin värivaihtoehdoista kromatun version mikä sopii nyt hyvin lipaston päällä olevan valaisimen kanssa. Hintaa kuudelle vetimelle tuli yhteensä 12€, eli ei paha hinta ja säästyttiin lipaston vaihtamiselta. Tälläinen pikku projekti tällä kertaa : )

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mäkin sain piironki pRojektini valmiiksi viime viikonloppuna. Olikin aika kova homma, käväseppä blogissani katsastamassa. Näppärän näköinen tuli tuosta sun laatikostosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno oli sun piirongin muodonmuutos, iso työ ja kaunis lopputulos!

      Poista

Kiitos viestistäsi : )