torstai 2. huhtikuuta 2015

MINILOMA





















Palasimme eilen illalla mieheni kanssa kotiin yhden yön Tukholman reissulta. Hän oli siellä koulutuksessa jonne lähti jo maanantai-aamuna. Päätettiin yhdistää siihen pikku loma ja ostettiin mulle lennot Tiistai päivälle. Yövyttiin Scandic Grand Centralissa junior suitessa. Huone oli tosi hieno ihanilla näkymillä kauniille sisäpihalle.

Tiistai iltana käytiin syömässä hotellin respan suosittelemassa Kött&Fiskbarenissa, joka sijaitsi vain muutaman sadan metrin päässä hotellistamme. Alkupalaksi syötiin Toast skagenit ja pääruoaksi Entrecote punaviinikastikkeella, lisukkeeksi otettiin cecarsalaattia sekä perunagratiinia. Jälkiruoaksi sopi hyvin raikas ja kevyt sitruunasorbetti jälkiruokaviinin kera. Ravintolan sisustus oli erikoinen ja tosi magee. Koulussa käytiin just läpi sisustustrendejä ja ne todella näkyi Tukholman ravintoloissa ja kahviloissa, sekä hotellissa. Kyllä Ruotsissa vaan ollaan edellä Suomea tässäkin asiassa. Myös se pisti silmään että tiistai iltana ravintolat näytti olevan täynnä ihmisiä. Tuota samaa ravintola- ja kahvila kulttuuria haluaisin Suomeenkin lisää.

Keskiviikko päivä käveltiin kaupungilla ja käytiin ostoksilla. Pääsin kerrankin kiertämään ihania sisustusliikkeitä ihan rauhassa kun lapset ei ollut mukana. Lexingtonin liikkeestä lähti mukaan ihana Lexington Living No.1 kirja. Sitten käytiin mm. Bruka Design, Slett Voll, Zara Home ja muita pikku putiikkeja kiertelemässä.

Kevät tuntui olevan jo vähän pidemmällä Tukholmassa, aurinko paistoi ja oli +8 astetta lämmintä. Kyllä oli kiva piristys tähän Suomen loskaiseen keliin tuollainen miniloma. Piristää kummasti parisuhdettakin, suosittelen : )

4 kommenttia:

  1. Tukholma on kiva kaupunki ja ihan totta- siellä ollaan askel edellä monessa asiassa! Kesällä olisikin kiva piipahtaa syksyn sisustusjuttuja nuuskimassa... Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täytyy meidänkin tehdä uusi reissu koko perheen kesken sitten kesällä. Ja tietenkin laivalla niin nähdään muumit samalla : ) Hyvää pääsiäistä!

      Poista
  2. Teillä on ollut siellä mukava reissu. Aivan ihania nuo sisustustuotteet, lähinnä tyynyjä jäi kieli pitkällä katselemaan.
    Midelenkiintoisen värinen hotellihuone teillä ollut, mutt hyvin viihtyisän oloinen joten ei varmasti ollut turha reissu. kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa! Joo noi Lexingtonin tyynyt on aivan ihania, voisin muuttaa tonne likkeeseen ; )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )