perjantai 26. joulukuuta 2014

JOULU













Niin se aatto tuli ja meni ja saimme viettää sen kauniissa talvisäässä valkoisessa lumipeitteessä. Vietimme joulua kotonamme minun vanhempieni ja veljeni kanssa. Aamulla kävimme haudoilla muistamassa jo poistuneita rakkaitamme. Sen jälkeen maistui riisipuuro lounaaksi ja tietenkin joulusauna.

Tänä jouluna pukki kävi meillä jo päivällä kahden maissa, niin ei lasten tarvinnut koko päivää jännittää. Availimme sitten lahjoja vähän pitkin päivää. Söimme hyvin ja nautimme joulun tunnelmasta, hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Illalla pelailimme pelejä mitä olimme saaneet lahjaksi. Minä olin ollut niin kilttinä että pukki toi minulle toivomani Canonin EOS 1200D järjestelmäkameran : ) Vihdoinkin pääsen harjoittelemaan kuvaamista omalla oikealla kameralla ja saadaan blogiinkin laadukkaampaa materiaalia. Nyt aurinko paistaa ja lähdetään tästä sulattelemaan kinkkua pulkkamäkeen. Rauhallista joulun jatkoa kaikille teille!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja hyvin tunnelmallisia.
    Itselläni käytössä EOS 600D käytössä ja mietin, että pitäisiköhän vaihtaa tuohon 1200D:n jotenkin tuntuu kamerasi antavan tarkkoja ja hyviä kuvia. Mutta kyllä tuo 600D on parempi kuin mitä ensimmäinen canonini oli. Itse olen miettinyt, että pitäisikö lähteä johonkin valokuvaus kurssille niin saattaisin saada kamrastani vielä enemmän irti. Tervetuloa järjestelmä kamera maailmaan, se on hieno ja mielenkiintoinen matka valokuvaamisen maailmaan. Monet sanovat omien kuvieni olevan hyviä, mutta välillä kyllä tuntuu, että ei ihan mennyt kuin strömsössä. :)
    "harjoitus tekee mesatarin ja kukaan ei ole seppä syntyessään". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No musta tuntuu ihan samalta, ettei aina mene ihan kuin strömsössä : ) En tosiaankaan osaa vielä käyttää kameraa kuin ihan perus toiminnoilla. Olen ajatellut myös että olisi hyvä ja saisi kaiken hyödyn kun kävis jossain kurssilla. Pitääpä alkaa katsomaan valokuvaus kurssi tarjontaa ; )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )