torstai 4. joulukuuta 2014

ETELÄN LÄMPÖÖN VIELÄ ENNEN JOULUNPYHIÄ



Tuli varattua äkkilähtö ensi viikon maanantaille Gran Canarian Bahia Felizeen. Alkoi tämä pimeys ja lumettomuus nyppimään, joten surffasin Finnmatkojen sivuille ja löysin meille matkan. Tästä matkasta tulee hiukan erinlainen kuin aikaisemmin, sillä lähden reissuun yksin lasten kanssa. Mies ei pystynyt ottamaan töistä lomaa, enkä tähän hätään saanut ketään mukaan.

Haastavaa voi tulla kolmen pienen pojan kanssa ja täytyy todella miettiä etukäteen miten tietyissä tilanteissa toimin, jotta homma menis mahdollisimman turvallisesti ja miellyttävästi. Asioita helpottaa tasokas hotelli Orquidea bahia Feliz hyvine palveluineen. Otin meille myös all inclusiven että ruokailu olisi mahdollisimman vaivatonta ja sitä on aina saatavilla. Äkkilähdöstä huolimatta sain vielä paikat Eliakselle ja Akselille Bamsekerhosta viidesti viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Aksel oli niiiin innoissaan, että hänkin on jo niin iso että pääsee kerhoon mukaan : )

On kyllä ihana päästä valoon ja lämpöön. Pojat odottaan matkaa innolla ja tiedossa on uintia ja leikkiä aamusta iltaan. Kun palaamme kotiin jouluun on enään viikko. Sitten kyllä otetaan kuusi esille ja koristellaan se kauniisti niin saadaan oikea joulutunnelma aikaiseksi. Toivottavasti silloin olisi jo lumi maassa.

Tänään tämä mamma lähtee bailaamaan, nimittäin Kaija Koon Hartawallin keikalle ihanan serkkuni kanssa. Hauskaa viikonloppua teille!
Jonna


Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi : )