lauantai 16. toukokuuta 2015

TERASSI












Heipparallaa!

Viikonloppu on lähtenyt mukavasti käyntiin ja ollaan nautittu terassi elämästä ihan omalla takapihalla. Tilattiin meille Trademaxilta polyrottinkisohva ja pöytä, jotka saapuivat alkuviikosta. Aikaisemmin meillä ei terassilla ollut muuta kuin ruokailuryhmä ja yksi aurinkotuoli. Terassi muuttui kertaheitolla niin ulkonäöllisesti kuin mukavuudeltaan sohvaryhmän saavuttua. Tässä me ollaan pötkötelty ja juotu päiväkahvit. Tänään haettiin Ikeasta pöydälle hortensia ja jo kauan unelmoimani oliivipuu ruukkuineen. Katsotaan nyt kauanko saan pidettyä puun elossa : ) Mitäs tykkäätte?

Nyt ruoanlaitto kutsuu, joten toivotan teille hyvää viikonlopun jatkoa!

5 kommenttia:

  1. Kyllähän tuolla kelpaa istuskella. Oikein kivan näköistä!
    Oliivipuu on ihana. Pitäis hankkia uusi, kun mun talvetusyritys ei tuottanut tulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät. Mulla on joskus ollut sellanen pienempi oliivipuu, mutta se ei koin kauaa pysynyt elossa. Toivotaan parempaa onnea tämän kanssa : ) Mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  2. Hei, sulla on näkynyt vanhemmissa postauksissa iso rottinkikori, missä säilytät tyynyjä/vilttejä, mistä tuo kori mahtaa olla? :) Iso kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottinkikori on ostettu Askosta. Onpas ihana kuulla jos blogini on tuonut sinulle inspiraatiota : ) Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  3. Voi miten ihana tuo sohva on, kyllä siin kelpaa istuskella varmasti ja lepuutella vaikka kuinka päin jalkojaan. :) Muutenkin hyvältä näyttää.

    Mä niin kaipaisin meidän talon eteen oikeasti teranssia, mutta siitä tuleekin sitten aika isot kustannukset, kun sitä aletaan hääräämään. Talon kokokaan, kun ei ole mikään kovin pieni ja sen teranssin paikkaakaan en osaa sanoa mihin sopisi. Siksi kaikki tälläiset isot rempat saavat siirtyä inan tulevaisuuteen ja harkiten mennään eteenpäin. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )