maanantai 14. joulukuuta 2015

JOULUMIELTÄ












Otettiin pieni varaslähtö kuusen koristeluun kun tehtiin se jo eilen aattoon ollessa vielä yli viikko aikaa. Tuntui ettei oikeen muuten ollut vielä tarpeeksi sellaista joulu fiilistä, kun tämä syksy on ollut näin pimeä sateinen. Laitettiin joululaulut soimaan ja koristeltiin kuusi yhdessä lasten kanssa. Samalla ulkona alkoikin satamaan lunta ja ainakin vielä toistaiseksi maa on valkoinen. Kyllä itsellä tuo joulukuusi tuo aina viimeistään sen oikeanlaisen joulumielen. Tänään paketoin ensimmäiset lahjat  ja illalla olisi vielä tiedossa työpaikan pikkujoulut.

Tsemppiä kaikille viikkoon, pian päästään rauhoittumaan joulun viettoon!

7 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kaunis joulukuusi! Kyllä kuusi tuo niin jouluisen tunnelman.
    Ihanaa tähtijoulupaperia! Missä sellaista myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, pahoittelut että vastaan vasta nyt. Kiitos kommentistasi. Lahjapaperia ostin Jyskistä. Toivottavasti sinulla oli mukava joulu. Hyvää uuttavuotta!

      Poista
  2. Kaunista❤❤ ihana kuusi😊

    VastaaPoista
  3. Ihanaan blogiin löysin tieni sattumalta! Teillä on kyllä kaunis koti. Tykkään sisustustyylistäsi! Tuo värimaailma on juuri se, mistä itsekkin pidän.
    Käyhän kurkkaamassa blogiani Villejä Lupiineja!
    Hyvää loppiaista!

    VastaaPoista
  4. Ihana kuulla Marita : ) Kiva että tykkäät! Täytyy tulla katsomaan sinun blogiasi.
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo kori olkkarin pöydällä. Itse, kun olen ihan kori hullu ihminen.
    Piti vielä kommata edelliseen postaukseen, että olimme myös katsomassa nuorten mm-kisoja. Siitä myös iso postaus blogissani. Mikäli et jaksa tekstejä lukea niin kuvat kertoo sata sanaa. :)

    Mun teki niin mieleni meidän edellisessä talossa laittaa ruskea tapeetti seinään ja ostinkin sen. Mutta laitoimmekin sitten sellaisen vaalean mokan värisen. :O
    Olisi vielä sitä ruskeaa tapeettia rulla, pitäisiköhän mennä ja testata? Ainakin sopii teidän seinään kuin nappi otsaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )