tiistai 27. lokakuuta 2015

TYÖHUONEEN SISUSTUSHeipparallaa, tänään mulla on vapaapäivä ja tiedossa on pyykkäystä, petivaatteiden vaihtoa ja bloggausta. Kuvasin meidän uudistunutta työhuonetta, joka siirrettiin kesällä yläkerrasta alakertaan. Nykyinen huone on neliöiltään isompi kuin edellinen ja haaveissa olisi ollut iso kirjahylly tikkailla varustettuna. Budjetti ei ihan riittänyt sellaiseen, joten tyydyin Ikean Liatorp vitriinihyllyihin. Oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja mikä tärkeintä hyllyihin saa säilöttyä paljon tavaraa. Asensin niihin myös valot, jotka tuo kivaa tunnelmaa huoneeseen ja korostaa vitriinejä.

Suunnittelin jo aiemmin huoneen järjestyksen Fengshuin mukaan ja täytyy sanoa että järjestys on todella toiminut. Suurin muutos edelliseen on se, että istuessa työpöydän ääressä näen nyt sekä ovelle että ulos ikkunasta. Aiemmin työpöytä oli ikkunan edessä ja ovi selän takana. Jos ei näe työskennellessään ovelle, ei pysty täysin keskittymään. Nyt istuessa työpöydän ääressä olo on rauhallinen ja fengshui on kohdillaan : )4 kommenttia:

 1. Miten kaunis työhuone :) Tästä sainkin hyvää inspista meidän työpisteen järjestykseen ja toivottavasti saan myytyä idean tuollaisesta säilytysjärjestelmästä miehellekin. Oliko tuo lista tuolla vitriinien yllä vai teittekö itse? :) Kiitos ideoista ja kivaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Ella Kristiina. Hienoa kuulla jos olen pystynyt antamaan jutullani inspistä sulle : ) Lista tuli vitriinien mukana ja se kyllä kivasti yhdistää hyllyt toisiinsa. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tulit takaisin 😊 ymmärrettävää että aika on vähän kortilla, mutta kirjoittelet omaan tahtiin ilman stressiä😊 työhuone näyttää oikein ihastuttavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piiku : ) Näin täytyy tehdä. Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista

Kiitos viestistäsi : )