perjantai 24. tammikuuta 2014

Ihanaa - sain jo kauan haaveilemani blogin aloitetuksi.

Tervetuloa siis ensimmäiselle StarHomeJonna blogi sivulle jossa tulette kanssani matkalle perhe-elämän, sisustuksen, matkailun sekä ruoan maailmaan.

Olen siis 28-vuotias kolmen pienenpojan äiti. Koulutukseltani olen Hotelli- ja ravintola-alan esimies ja työskennellyt alalla kymmenisen vuotta. Viimeiset neljä vuotta on kuitenkin kulunut kotiäitinä neljä, kaksi ja 9kk poikieni kanssa. Sinä aikana ajatus blogin kirjoittamisesta on lähtenyt sekä halu tehdä jotain omaa äitiyden lisäksi.  Ennen lasteni syntymää elämäni pyöri kilpaurheilun parissa. Lajinani oli kolmiloikka. Nykyään pyrin pitämään kuntoa yllä kuntosalin ja erinlaisten jumppien avulla.

Myimme paritalo kotimme muutama kuukausi sitten koska perheemme on kasvanut aika vauhdilla. Tällä hetkellä asumme ihanassa vuokra omakotitalossa etsien sitä isompaa unelmakotia. Olen erittäin kiinnostunut sisustamisesta ja tulevan kotimmekin tulee olla tietyn tyylinen täyttäen myös monet muut lapsiperheen vaativat kriteerit. Tietenkin pysyen budjetissa. Vuoden etsinnän jälkeen ei oikeaa ole löytynyt joten ehkäpä blogi saattaa myös keskittyä rakentamiseen jos unelma tontti löytyisi.

Tässä pieni esittely itsestäni ja jatkossa lisää näitä aiheita koskien.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )