maanantai 27. lokakuuta 2014

URHEILUA, HYVÄÄ RUOKAA JA IHANA HEMMOTTELU HOITO!















Lähdettiin perjantaina viettämään viikonloppua urheilun merkeissä Vierumäelle. Oltiin siellä tänä kesänä ensimmäistä kertaa koko perheen voimin, ja todettiin että tommoinen aktiviteetti lomailu on ihan paras vaihtoehto pienten lasten kanssa. Tällä kertaa meidän mukaan lähtivät myös mieheni vanhemmat eli poikien famu ja fafa.

Urheiltiin aamusta iltaan, mukana meillä oli luistimet, uikkarit, sählymailat, koripallo ja jalkapallo. Itsellä flunssa vielä vaivasi, niin en oikeestaan muuta tehnyt kun pelailin poikien kanssa pallopelejä, isi hoiti sitten uima- ja jäähallireissut. Yövyttiin Scandic hotellissa ja siellä myöskiin syötiin kaikki viikonlopun ateriat. Ruoka oli hyvää ja päällimmäisenä mieleen jäi tattiraviolit, nam!

Mulle oli järjestetty yllätys hemmotteluhoito hotellin Spassa, 90min relax. Ai että teki hyvää, aromaattinen hieronta, kasvo- ja jalkahoito. Kiitos kulta! Se kruunasi koko viikonlopun.

Oli mukavaa kun isovanhemmat olivat tällä kertaa mukana niin saatiin vähän lisäkäsiä lasten kanssa ja muutenkin vietettyä aikaa kaikki yhdessä. Lauantai iltana käytiin vielä porukalla keilaamassa, huh, olihan viikonloppu täynnä vauhtia ja hauskanpitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )