perjantai 10. lokakuuta 2014

WINE PLEASE







Heipparallaa. En ole päässyt kirjoittelemaan pitkään aikaan, koska meillä lapset olivat kuumeessa viime viikolla (juuri kun joudun vielä olemaan koko viikon yksin, kun miehellä oli  työmatka San Franciscoon) ja tämä viikkokin on mennyt hujauksessa. Kun lapset tervehtyi ja isi tuli kotiin, niin sillä oli tuliaisena matkalaukullinen vaatteita lapsille ja mulle, mutta myös ruokamyrkytys, jonka oli saanut ilmeisesti lentokentältä. No siinä menikin viikonloppu isin toipumisessa myrkytyksestä ja aikaerosta. Nyt mennäänkin jo perjantaissa ja mies on ollut viimeiset päivät toisella työmatkalla  kööpenhaminassa. Tällä kertaa reissu kestää onneksi vain tähän iltaan asti.

No siinä oli pientä tilanne päivitystä, mutta jutun otsikko ei oikeastaan liity tuohon mitenkään. Käväsin viime viikolla Hobbyhallin hobbaloilla ja sieltä löytyi mukaan viinipullohylly. Olen sellaista jo pidempään haaveillut ( kylläkin Riviera Maisonin mallistosta ), mutta tällä kertaa sai Hobbyhallin versio kelvata, koska edellä mainitun merkin hintalappu oli nyt vähän liikaa : ( Tämä winecabinet minkä ostin sattui olemaan viimeinen kappale ja sain sen vielä puoleen hintaan jo alennetusta hinnasta. Hylly on hyvänkokoinen ja tarpeeksi kapea, koska se tuli meille keittiön ja ruokailutilan väliselle kapeahkolle "käytävälle".

Mietin ensin kyllä että pystyykö siinä pulloja ollenkaan säilyttämään, kun on noita pieniä lapsia.. Isommat pojat eivät ole edes tainneet huomata koko hyllyä ja nuorimmainen yritti kerran kokeilla ottaa pulloa hyllystä, mutta totteli heti kun kielsin, ja selitin miksi niihin ei saa koskea. Eikä ole sen jälkeen enään yrittänyt. Tämä meidän kuopus on kyllä todella erikoinen tapaus, kun se oikeasti kuuntelee ja tottelee, vaikka on pojista nuorin : )

Tällaisten viikkojen vähän rankempien viikkojen jälkeen kyllä perjantai iltana maistuu lasillinen tai kaksi. Illalla kun saan lapset nukkumaan aion nauttia ja rentoutua viinilasin ja Vain elämää sarjan parissa! Hyvää viikonloppua kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi : )