keskiviikko 21. tammikuuta 2015

RUOKAILUTILAN MUUTOS ETENEE




No niin, nyt ollaan päästy vähän eteenpäin meidän ruokailutilan muutoksessa. Haussa oli siis isompi ruokapöytä ja siihen mahdollisesti myös uudet tuolit. Nyt on vanhoille löytynyt ostajat niin pääsin tilailemaan uusia : )

Pöydäksi on tulossa mun ihan unelmien ruokapöytä Artwoodilta. Tilasin sen HomeNordin nettiliikkeestä. Pöytä on 220cm pitkä ja 100cm leveä valkoisilla ristikkojaloilla. Toimituksessa saattaa mennä jopa seitsemän viikkoa ja meidän vanha pöytä haetaan viikonloppuna, joten pitää ottaa käyttöön väliajaksi meidän terassipöytä. Ensi viikolla uusi omistaja hakee myös meidän Kaanin ruokailutuolit, joten sillon käyttöön pitää ottaa myös pihatuolit. Ei haittaa ollenkaan, koska on niin ihana setti tulossa pian että ei malttais odottaa : )

Ruokapöydän tuoleiksi löysin Trademaxilta rottinkiset tuolit pestävillä valkoisilla pehmusteilla. Niitä tulee nyt sitten kahdeksan kappaletta ja muutaman viikon sisään pitäisi olla kotiin kuljetettuina. Tuoli muistuttaa paljon Riviera Maisonin St. Malo Dining Chairia, jonka olisin halunnut. Jostain piti kuitenkin vähän tinkiä koska pöytä oli aika tyyris..
Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Upea pöytä ja tuolit! <3 Olen haaveillut meillekin tuon tyylisestä pöydästä ja ruokailutuoleista, mutta kaikki aikanaan, pitää vaan malttaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät : ) Nyt vaan myymään vanhaa pois niin saa uutta tilalle ; )

      Poista

Kiitos viestistäsi : )